Hoka One One Schoenen Online

8 zoekresultaten

Hoka One One is hét merk voor alle hardlopers

Hoka One One werd opgericht door Jean-Luc Diard en Nicolas Mermoud. Deze twee fanatieke sportlieden waren al langere tijd op zoek naar goede hardloopschoenen, maar konden geen schoenen vinden met eigenschappen die aan hun eisen voldeden. Ze besloten daarom om zelf schoenen te maken, die in eerste instantie alleen bedoeld waren voor eigen gebruik. Ze bleven hun schoenen verder ontwikkelen en testen om zo de meest lichte en efficiënte hardloopschoenen te maken. Tijdens het ontwikkelings- en productieproces hebben ze zich laten inspireren door gravity sporten en ze wilden de adrenaline van deze sporten overbrengen naar het hardlopen. De speciaal ontwikkelde zool zorgt voor een betere demping, stabiliteit en voor minder vermoeide benen en voeten waardoor je betere prestaties kunt leveren. Steeds meer mensen raakten geïnteresseerd en wilden ook deze bijzondere schoenen hebben. Vandaag de dag zijn de schoenen erg geliefd, vooral bij hardlopers in Europa en Amerika.

Hoe zorg ik het beste voor mijn Hoka One One schoenen?

Wanneer je een actieve hardloper bent die de meest pittige trails alleen maar als een uitdaging ziet, dan weet je dat je schoenen er bij thuiskomst wellicht niet meer zo fris en schoon uitzien als toen je wegging. Modder en stof zijn tijdens het hardlopen meestal onvermijdelijk. Om je schoenen weer mooi te krijgen, begin je met het verwijderen van de veters. Vervolgens kun je ze borstelen met een zachte borstel om overtollig stof en modder te verwijderen. Daarna kun je de buitenkant schoonmaken met een milde zeep of een schoenenshampoo die speciaal bedoeld is voor hardloopschoenen. Ditzelfde kun je doen met de binnenzolen. Laat de schoenen drogen bij kamertemperatuur. Maak eventueel gebruik van kranten om het droogproces te versnellen.

Stijltips voor het dragen van je Hoka One One schoenen

Bij Hoka One One kun je terecht voor sportschoenen voor zowel mannen als vrouwen en voor verschillende disciplines binnen het hardlopen. Van road en trail tot hiking en track. Er zijn veel modellen om uit te kiezen en ze maken elke outfit tot een stijlvol en sportief geheel, of je ze nu combineert met hardloop- of met vrijetijdskleding. Met de hardloopschoenen van Hoka One One lever je namelijk niet alleen de beste prestaties, maar kom je ook nog eens modern en stijlvol voor de dag.

Hoka One One schoenen online bij Footway

Voor een paar moderne, innovatieve Hoka One One hardloopschoenen kun je uiteraard terecht bij Footway. We hebben de beste en mooiste modellen geselecteerd die je gemakkelijk en snel bij ons kunt bestellen. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur om je look helemaal compleet te maken? Maak dan gebruik van de praktische filteropties op de site. Op die manier vind je snel je favoriete nieuwe paar hardloopschoenen!

Pagina 1 van 1

8 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK