Hub Footwear, Schoenen

2 zoekresultaten

HUB schoenen het gemak voor aan je voeten

Hub is opgericht in 2004 en is een ontwerp van de ontwerpers van Boeckel en Rompa. De Nederlanders hebben beiden een professionele tennis achtergrond en dat is terug te vinden in hun sportieve vormgeving van de zowel dames, - en herenschoenen. Hub maakt geen tennisschoenen, maar een klein assortiment sportschoenen en verder urban schoenen. Het hoofddoel blijft het maken van kwaliteit schoenen met een tijdloos design. Het merk staat voor een atletische, grootstedelijke levensstijl, in combinatie met een schone, minimalistische uitstraling. Een houding en stijl die duidelijk gedurende de hele collectie wordt uitgedrukt. Stoere moderne schoenen die je graag aan je voeten wilt hebben.

Verzorgtips HUB schoenen

Hub schoenen worden met zorg ontworpen en geproduceerd. Er wordt gebruikt gemaakt van goede materialen en unieke designs. De goede materialen dienen daarom ook met zorg behandelt te worden. Het is aan te raden alvorens de eerste keer dragen, ze te behandelen met een impregneerspray. Zo worden ze water, - en vuilafstotend. Lederen modellen behandelen met een geschikt leervet. Vet inlaten trekken en vervolgens met een zachte borstel inmasseren. Herhaal dit zo nu en dan en zo zorg je ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je mooie Hub schoenen.

Nederlandse kwaliteit met HUB schoenen

Elk seizoen, zijn de stoere en moderne kenmerken nauwlettend geobserveerd en zal dienen als een bron van inspiratie voor een aantal van de klassieke ontwerpen van Hub en zullen tevens verbetert worden. De schoenen collectie resulteert in een must-have voor het volgende seizoen. Materialen, patronen, stijl en subtiele details zijn allemaal gebruikt om een uniek model te maken. De schoenen hebben een scala van schone, minimalistische stijlen. Het merk is veelzijdig en daardoor ook geschikt voor eenieder. Leuk voor onder een stoere jeans of een klassieke pantalon.

HUB schoenen online te verkrijgen bij Footway

Wat een heerlijk idee dat je online kan winkelen op een overzichtelijke website. Dat is het geval bij Footway! Een zeer uitgebreid aanbod merk schoenen voor hem, haar en voor de kleintjes. Niet alleen het geweldige Nederlandse merk HUB is te verkrijgen bij Footway, maar zeer diverse en uiteenlopende merk schoenen. En dat allemaal ook nog eens voor een lage prijs! Snel online winkelen, kies je favoriete paar, selecteer hem in de gewenste maat en bestel ze op de website. En voor je het weet heb je ze bij je in huis!

Nieuw binnen
Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK