Hunter, Schoenen

130 zoekresultaten

Hunter - laarzen voor mode- en kwaliteitsbewuste mensen

De regenlaarzen van Hunter zijn echte klassiekers die goed presteren in termen van design en kwaliteit. Zowel Hollywood sterren als de Britse Koninklijke familie dragen ze in veel verschillende vrolijke kleuren en patronen, maar ook de strakke zwarte originele Hunter laarzen zijn populair. Wellicht draag jij ze binnenkort ook?

Het regent vaak in Engeland, het geboorteland van Hunter...

… en dat draagt wellicht bij aan het feit dat ze laarzen van zo'n goede kwaliteit produceren. Al sinds de oprichting in 1856 heeft het merk twee onderscheidingen van de Koningin van Engeland ontvangen. Hoewel de regenlaarzen en regenboots van Hunter altijd populair zijn geweest, kun je toch stellen dat ze de laatste jaren echt op de kaart zijn gezet. Het succes is waarschijnlijk te danken aan Kate Moss, die op festivals in shorts en Hunter laarzen rond liep en ook aan het feit dat mensen het zat waren om natte voeten te krijgen bij slecht weer en er niet veel anders te krijgen was dan militairgroene laarzen. Dankzij Hunter zijn regenlaarzen weer in de mode gekomen.

De laarzen van Hunter zijn verkrijgbaar in veel kleuren en modellen

Aangezien de regenlaarzen van Hunter in veel verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn, kan iedereen zijn of haar favoriete paar vinden. Wil je een grijze, regenachtige dag wat meer kleur geven, dan kun je kiezen voor een paar opvallende laarzen met een heldere kleur. Als je meer van de klassieke en minimalistische stijl houdt, dan hebben we natuurlijk de klassieke, zwarte regenlaarzen van Hunter.

Als je goed voor je Hunter laarzen zorgt heb je er langer plezier van

Om ervoor te zorgen dat je Hunter laarzen zo lang mogelijk mooi blijven, raden we je aan om ze af en toe af te drogen met een vochtig doekje of een spons met lauw water. Wanneer de laarzen niet gebruikt worden, moeten ze droog gehouden worden en niet in contact komen met zonlicht.

Hunter online bij Footway

Bij Footway hebben we een ontzettend groot aanbod, met meer dan 100 modellen Hunter laarzen. Zowel volwassen als kinderen, mannen en vrouwen kunnen bij ons Hunter laarzen vinden. Je kunt bij Footway eenvoudig winkelen en je hebt je nieuwe schoenen snel in huis.

Posts about Hunter
N
Nazbanou zarghami -
Show more posts
Pagina 1 van 3

130 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK