Icebug, Schoenen

143 zoekresultaten

Icebug – Zweeds design voor Nederlands weer

Het merk Icebug bestaat uit schoenen ontwikkeld voor Zweedse winters. Kortom; die kunnen wel tegen een stootje als het om sneeuw, wind, gladde oppervlaktes en temperaturen ver onder 0 gaat.Deze schoenen zijn specifiek ontworpen voor de avontuurlijke wandelaar die zich niet laat tegenhouden door kou en sneeuw. Lange wandelingen door het winterse landschap of lekker joggen op frisse winterochtenden. Met schoenen van Icebug hoef je je nooit druk te maken over natte of koude voeten. Maar het hoeft natuurlijk niet koud te zijn buiten. Het hele jaar door heb je grip op de weg met een mooi paar Icebugs.

Geschiedenis – bekende modellen

Göteborg Zweden in 2001: Eliza Törnkvist en David Eklund (moeder en zoon) richten Icebug op. Zij zagen toen een grote behoefte aan een mooie schoen die tijdens de lange winter in Zweden functioneel zou zijn.Ondertussen worden schoenen en laarzen van Icebug wereldwijd verkocht. In Australië en Nieuw Zeeland zijn deze schoenen zeer populair aangezien het daar in de regenseizoenen glad op de weg kan worden. En dat is nou net waar Icebug schoenen bekend om geworden zijn; grip op de weg onder alle omstandigheden.De lichtere schoenen van Icebug zijn ideaal om mee te gaan joggen, maar wat dacht je van een paar zwaardere laarzen om een mooie wandeltocht door bergachtig terrein mee te gaan maken op vakantie. Ook zijn veel schoenen van Icebug voorzien van noppen, wat zorgt voor extra grip op gladde oppervlakten.

Icebug - stijltips en onderhoud

Bij Icebug is het de ontwerper Karin Möller die zorgt voor alle mooie modellen en kleurrijk schoenen die comfortabele ondersteuning onder alle mogelijke weeromstandigheden geven.

Dit wordt nog eens extra gecontroleerd door Henrik Tuomas de kwaliteitsmanager die een geoefend orientatieloper is geweest. Ook hij weet dus als geen ander dat outdoor schoenen aan andere eisen dienen te voldoen dan schoenen voor iedere dag.De schoenen van Icebug zijn in vele modellen maar vooral ook vele kleuren verkrijgbaar. In welke outfit je ook wilt genieten van een lekkere dag buiten, bij Icebug kan je kiezen uit iedere gewenste kleur of model waarop jij lekker van de natuur kan gaan genieten.Je houdt je schoenen van Icebug schoon met wat lauw water en een beetje zeep. Makkelijker wordt het niet.

Icebug bij Footway

Bij Footway hebben we gezorgd voor een breed aanbod van schoenen van Icebug. Voor warme en koude seizoen zijn schoenen van Icebug ideaal om je grip op de weg te geven.

Je Icebugs zijn snel in huis dankzij onze snelle bezorging. Winkelen was nog nooit zo makkelijk.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

143 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK