Inov8 Schoenen Online

11 zoekresultaten

INOV-8 schoenen zijn een ware wereldkampioen

Inov-8 schoenen werd in 2003 opgericht in Engeland door Wayne. Het merk werd pas een groot succes nadat het wereldkampioenschap bergenloop gewonnen werd door een vrouwelijke draagster. Na deze winst werd Inov-8 echt snel een groot merk en de schoenen werden gelanceerd in de Verenigde Staten. Inmiddels worden de schoenen in meer dan 60 landen verkocht en is het een bekend merk in de outdoor schoenenlijn. Slanke, lichtgewicht sportschoenen, die je voeten op een natuurlijke manier bewegen, zonder hinder te ondervinden van de elementen waaraan ze worden blootgesteld.

Verzorgtips voor de INOV-8 schoenen

De wereldkampioen schoenen blijft graag de kampioen in de collectie. Het is daarom ook raadzaam om deze kampioen zo nu en dan wat olympische aandacht en verzorging te geven. Na een intensieve draagbeurt is het heel belangrijk dat je je schoenen goed laat luchten en drogen. Doe dit in de buitenlucht en niet in de zon of bij een warmtebron. Geef ze ook zo nu en dan wat rust en wissel ze eventueel af met een ander mooi paar Inov-8 schoenen. Voordat je ze aantrekt de allereerste keer, is het een aanrader om ze te behandelen met een impregneerspray. Zo maak je je paar vuil, -en waterafstotend. Insprayen vanaf minimaal 30 centimeter en goed laten drogen en hierna zijn ze klaar voor gebruik!

INOV-8 schoenen de steun tijdens het hardgaan

Inov-8 schoenen zijn allemaal een minimalistisch en lichtgewicht model, met een dunne rubberen zool en in diverse designs. De schoenen zorgen ervoor dat de spieren in je voeten een natuurlijke beweging maken tijdens de sport en zo eventuele blessures voorkomt. Door het lichtgewicht van de schoenen lijkt het net alsof je geen schoenen aan je voeten hebt en hierdoor zijn de schoenen dus geen zware belemmering tijdens de uitoefening van eventuele intensieve sport.

INOV-8 schoenen zijn online verkrijgbaar bij Footway

Vind je favoriete schoenen in het gevarieerde aanbod van Footway. Het vinden en kopen van je nieuwe favoriete schoenen bij Footway is makkelijk te doen. Lekker vanuit je luie stoel surfen tussen het grote aanbod van Footway, diverse merken sportschoenen zoals Inov-8, maar ook andere sportschoenen of andere merkschoenen zijn allemaal bij Footway te krijgen. Het fijne is dat het allemaal op voorraad is, in diverse maten te verkrijgen en ze worden geleverd vanuit ons eigen grote magazijn. Hetgeen inhoudt dat je favoriete nieuwe schoenen heel snel bij je thuis worden bezorgd en je ze aan kan trekken naar de voor jouw perfecte gelegenheid.

Pagina 1 van 1

11 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK