Ipanema Schoenen Online

12 zoekresultaten

Ipanema – zomerse schoenen uit Brazilië

Ipanema schoenen zijn gemaakt voor lange zomerse dagen met een zacht briesje door je haar en een een cocktail in je handen. Deze zomerse schoenen zijn ideaal voor warme dagen in en om het huis maar bijvoorbeeld ook handig in je koffer op weg naar tropische stranden in Europa of misschien zelfs wel verder weg. Deze comfortabele slippers zijn bij Footway verkrijgbaar voor scherpe prijzen en dat maakt het natuurlijk alleen maar makkelijker om een aantal paar in te slaan voor de komende zomer. Zorg bijvoorbeeld voor een paar Ipanema slippers in je tas voor het einde van een lange zomerse dag en geef je voeten en tenen verlichting en een afkoelend briesje.

Ipanema - een wereldster in eenvoud

Met een eenvoudig model, heldere kleuren en een scherpe prijs zijn de slippers van Ipanema een must geworden voor alle voeten die willen genieten van zomerse temperaturen, tropische stranden of warme steden.Het merk bestaat al sinds 2001 en is vernoemd naar de stadswijk in het zuiden van Rio de Janeiro dat al sinds de jaren ’60 door vele artiesten is bezongen. Het merk is bekend om de vrolijke kleuren en hippe designs, maar staan ook al sinds het eerste begin om hun betrokkenheid bij de wereld om hun heen. De slippers worden namelijk gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.Ipanema is niet meer weg te denken in de wereld van slippers en zomerse schoenen en mede door hun samenwerking met topmodel Gisele Bünchen zal dat voorlopig ook wel zo blijven.

Ipanema – makkelijk in het onderhoud

Ipanama flip flops (ofwel slippers) zijn stijlvol en trendy. De Ipanema Classica Premium is een typisch voorbeeld van een mooie zomerse schoen. De grote teen wordt gescheiden van de overige 4 tenen waardoor het model een wat klassiekere uitstraling krijgt. Gecombineerd met een korte broek en je favoriete t-shirt of een mooie maxi-jurk is dit een zomerse combinatie waar je de hele zomer van kan genieten. Ipanema is in vele maten, modellen en kleuren verkrijgbaar waardoor het hele gezin zijn nieuwe favoriete slipper of sandaal vandaag nog kan uitzoeken.De originele slippers zijn misschien wel de makkelijkste schoenen in het onderhoud. Gewoon afspoelen onder een koude kraan en op laten drogen. De meer traditionele sandalen van Ipanema kan je het beste schoonmaken met een vochtige doek en wat milde zeep.

Ipanema – het hele gezin een nieuwe sandaal met Footway

Of het nu heerlijk zomer is of je bent je volgende zomerse vakantie al aan het plannen, het is nooit te vroeg of te laat om uit te kijken naar nieuwe slippers en sandalen. Met de mooie modellen en heerlijke vrolijke kleuren bij Ipanema kan je vandaag al in de stemming komen voor lange zomerse dagen, warme stranden en momenten waarop je niks hoeft te doen.Wij zorgen ervoor dat je je mooie nieuwe slippers of sandalen snel in huis hebt. En heb je vragen over de bezorging of een andere vraag dan kan je altijd met ons contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Pagina 1 van 1

12 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK