Iron Fist Schoenen Online

53 zoekresultaten

Iron Fist – voor de avontuurlijke rebel in jou

Iron Fist zijn schoenen voor de avonturiers, rebellen, hartenbrekers, party girls, en voor jongens die DGAF. Hier vind je geen schoenen voor muurbloempjes, maar wel voor diegene die de grenzen graag verleggen, risico’s durven te nemen en liever op het gaspendaal drukken en niet op de rem. Bij Iron Fist dragen ze het hart op hun mouw, gaan ze pas weg van een feestje als het weer dag wordt om door te gaan naar het volgende feest. De collectie schoenen van Iron Fist biedt opvallende schoenen voor vrouwen en een meer casual schoenen collectie voor de heren.

Iron Fist – van kofferbak naar wereldgeschiedenis – bekende modellen

In 2001 zijn het twee vrienden uit San Diego die hun eigentijdse modellen schoenen vanuit de kofferbak van hun auto langs de kant van de weg proberen te verkopen. En als je denkt dat er een specifieke categorie bestaat waarin je deze schoenen kan plaatsen; vergeet het dan maar! Bij Iron Fist hebben ze een echte open mind als het gaat om invloed, stroming, trend en hip. Of je nu van skaten houdt, surfing, hip-hop of punk; iedereen voelt zich eigenlijk al snel thuis bij Iron Fist. De graffiti op alle schoenen wordt door bekende underground illustrators. Heb je geen moeite met hakken van 14 centimeter hoog dan is dit jouw merk!. Wie wat dichter bij de grond wil blijven kan uiteraard ook zijn ogen uitkijken hier. Ballerina’s, slippers en laarsjes met het welbekende hippe graffiti print.

Iron Fist – voor wie toe is aan iets anders

Het creatieve team achter iedere collectie bij Iron Fist zorgt ervoor dat alle schoenen van hoge kwaliteit zijn en dat het fabricatieproces nauwkeurig wordt gevolgd. Bij Iron Fist vind je een grote verscheidenheid aan schoenen met felle kleuren, veel neon en fantasievolle en ongewone modellen. Iron Fist is een geliefd merk bij vele muzikanten en topsporters zoals Avril Lavingne, Papa Roach en Tokio Hotel.Kijk eens naar het model Lamby Bootie, met hakken van 14,5 centimeter niet geschikt voor dames met hoogtevrees maar wel een waanzinnige combinatie met een korte broek en kanten hemdje. Of voor wie wat dichter bij de grond wil blijven is Black Sheep Comfy een originele veterschoen met unieke print. Perfect voor onder een spijkerbroek met een mooi t-shirt.

Iron Fist – snel in huis met Footway

Iron Fist zijn dé schoenen voor dames die zichzelf niet in een hokje laten zetten en genieten van een uitdaging. Of voor heren die graag met iets anders dan anders naar kantoor willen gaan of gewoon eens iets anders willen dan wordt er normaal wordt verwacht.Met deze unieke schoenen zorg je ervoor dat alle aandacht op jou wordt gericht en hou maar rekening met vertraging waar je ook komt. Iedereen zal willen weten waar deze unieke schoenen vandaan komen en waar je die hebt gekocht.Wij zorgen dat je snel kan gaan showen en leveren de schoenen snel bij je af. Heb je vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen. Welkom bij Footway!

Maneater
KORTING
Kokomoan
KORTING
Bite me!
KORTING
Lamby super
KORTING
Wolfbeater
EEN PAAR OVER
Prairie flexi
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

53 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK