Ivory Schoenen Online

0 zoekresultaten

Ivory – voor de mooiste dag

Op je mooiste dag zijn er een aantal dingen van groot belang!. De locatie, de jurk, de catering, de uitnodigingen, het weer en ga zo maar door. Maar het zijn vaak de kleinste details die ervoor zorgen dat deze dag niet alleen onvergetelijk wordt maar ook nog eens de mooiste dag ooit wordt. De juiste bloemen op tafel, het juiste bestek in combinatie met de mooiste borden. Nou weten wij bij Footway hoe belangrijk een trouwjurk is, maar bij Footway zijn we natuurlijk meer geïnteresseerd in de juiste schoenen. Schoenen van Ivory zijn het juiste detail bij de perfecte jurk en zorgen ervoor dat je de hele dag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Ivory – de mooiste bruidsschoen

Er zijn de afgelopen jaren veel trends geweest op het gebied van bruiloften. Internationale locaties, intiem of juist heel groot, rode en zelfs zwarte jurken, thema bruiloften en ga zo maar door. Dan is het toch fijn om te weten dat er ook tussen al deze keuze ook nog een klassieker rechtop is blijven staan. De ivoren bruidsschoenen zijn wereldwijd een eerste keuze bij miljoenen bruiloften per jaar en het is natuurlijk niet alleen het model van een mooie sandaal maar ook de kleur die deze schoenen een klassieke keuze maakt die alle trends heeft gezien en nog steeds netjes overeind staat.

Ivory – voor je mooiste dag en daarna

Sandalen van Ivory zijn er speciaal voor ontworpen om ervoor te zorgen dat de jurk niet het enige focuspunt zal zijn op de dag. Met een textiele buitenkant zijn deze schoenen soepel genoeg om de hele dag gedragen te worden zonder pijnlijke voeten. Een mooie maar bescheiden decoratie zorgt ervoor dat de schoenen op een klassieke manier gedragen kunnen worden onder een langere jurk maar ook zeker niet misstaan onder een korter model. De schoenen zijn verkrijgbaar in een hakhoogte van 7 centimeter en 9 centimeter.Eventuele vlekken kunnen snel verwijderd worden met een vochtige doek en wat mild reinigingsmiddel. En ook na je speciale dag kan je deze schoenen mooi dragen onder een korte rok of zomerse jurk.

Ivory – snel bestellen en in huis met Footway

Wij weten als geen ander hoeveel er geregeld moet worden om ervoor te zorgen dat een speciale dag er een wordt die je nooit meer zal vergeten. Heb je alles geregeld en je staat op je pantoffels dan wordt het toch even een ander verhaal. Wij zorgen er dus voor dat je mooie Ivory sandalen snel bij je afgeleverd worden. De juiste maat zit er altijd tussen en ook heb je bij keuze uit een aantal modellen zodat je er zeker van kan zijn dat de juiste match gemaakt kan worden op deze mooie dag. Laat na het bestellen de rest maar met een gerust hart aan ons over.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK