Jim Rickey Schoenen Online

36 zoekresultaten

Jim Rickey - Innovatief en modieus

Als je van looks met een streetcultuur houdt en van innovatieve en modieuze schoenen dan is Jim Rickey een merk dat zeker bij je in de smaak zal vallen. Het Zweedse merk heeft veel stijlvolle en sportieve sneakers in hun assortiment en alle modellen worden gemaakt van duurzame materialen zodat je lang plezier van je schoenen zal hebben. Je kunt de schoenen van Jim Rickey gewoon elke dag dragen, maar ook als je gaat sporten.

Jim Rickey - Een favoriet van velen

Het merk Jim RIckey werd opgericht in 2006 door het duo Henrik Standerth en Patrik Lakso, die beide eerder werkzaam waren als verkopers. Tegenwoordig is het merk te vinden in veel verschillende landen en is het een echte favoriet geworden van veel mannen. Voor het ontwerp van de schoenen laat Jim Rickey zich inspireren door zowel de mode- als de sportwereld, maar ook door de Zweedse streetcultuur. Deze urban schoenen zijn inmiddels echte concurrenten geworden voor andere grote namen in de schoenenbranche.

Stijlvol sporten met Jim Rickey

Met een paar schoenen van Jim Rickey zul je niet gauw ontevreden zijn. Het design en het comfort zorgt ervoor dat je de schoenen zo vaak mogelijk wilt dragen. Jim Rickey maakt schoenen die ze zelf graag zouden willen dragen of modellen die klanten graag in het assortiment willen zien. Of je nou een comfortabele casual schoen wilt voor elke dag, of op zoek bent naar een modern en cool model voor naar de sportschool, je zal zeker een favoriet kunnen vinden. Wij denken dat als je eenmaal een paar Jim Rickeyt schoenen geprobeerd hebt, je al gauw meerdere aan wilt schaffen. Ga voor een urban street look met Jim Rickey!

Jim Rickey schoenen online bij Footway

Het assortiment van Jim Rickey bestaat uit veel funtionele, coole schoenen en brengt steeds nieuwe modellen van hoge kwaliteit op de markt. Hier bij Footway kun je verschillende mooie modellen vinden die je maar al te graag aan je collectie toe wilt voegen.Naast het mooie design zijn de schoenen ook nog eens comfortabel en dus perfect om de hele dag te dragen. Koop een paar Jim Rickey schoenen hier bij Footway en je hebt ze, dankzij onze snelle levering, al binnen een paar dagen in huis!

Clip Black
EEN PAAR OVER
Chop Medium Grey
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Victory Premium
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Zed Black/white
EEN PAAR OVER
Duck Boot Premium
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Deuce Lo
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

36 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK