Johnny Bulls Schoenen Online

47 zoekresultaten

Johnny Bulls - het beste uit twee werelden

Johnny Bulls staan ook wel bekend als Western Boots en dat is ook precies waar de inspiratie voor deze stoere leren laarzen vandaan komt. Maar deze laarzen zijn ook een grote favoriet onder motorrijders.Het zijn dus deze twee werelden die voor de inspiratie heeft gezorgd voor de huidige Johnny Bulls. De motorrijders met hun ietwat ruwe en hardnekkige stijl en de Western cultuur die in de jaren ’20 zijn intrede deed in de Amerikaanse bioscopen met de klassieke cowboy films.

Johnny Bulls – stijl voor iedereen

Een paar Johnny Bulls zijn in het beste gezelschap met een zwarte spijkerbroek, een mooie leren jas en een oversized kabelbrui. En mocht het wat warmer buiten zijn dan is ook een overhemd een mooie match.Dankzij het stevige leer zijn een paar warme en comfortabele Johnny Bulls je beste vrienden in de koude wintermaanden. Het is jammer dat de koude wintermaanden je vaak weinig ruimte geven om te experimenteren met diverse stijlen. Maar met een mooie paar laarzen van Johnny Bulls kan je wel laten zien dat een mooie leren laars ook een hele mooie aanvulling kan zijn onder een stoere spijkerbroek en comfortabele trui. En als het echte koud wordt buiten is een paar dikke sokken voldoende om de hele winter te genieten van deze stoere biker laarzen.Met name de Nappa en Sprinter modellen van Johnny Bulls zijn grote favoriet op dit moment en doen met hun mooie afwerking denken aan de klassieke western boots.

Johnny Bulls – onderhoud en stijl

Vuil kan je het beste verwijderen met een reinigingsspray. Ook kan je leerzeep gebruiken. Daarna laat je je schoenen 24 uur drogen. Gebruik hiervoor geen radiator, verwarming of andere kunstmatige warmte. Dit type warmte vervormt de schoenen. Laat de laarzen gewoon aan de lucht drogen.Gebruik tijdens het drogen houten schoenspanners zodat de vormgeving van je schoenen optimaal blijft. Zien je Johnny Bulls er wat droog uit gebruik dan een goede schoensmeer voor een echte opknapbeurt.

Johnny Bulls - online bij Footway

Johnny Bulls zijn op dit moment een van de populairste schoenen bij Footway en je kunt bij ons terecht voor verschillende modellen. Van halfhoog tot hoog, voor dames en heren, bij Footway kan je met gemak slagen voor een stoere laars die je winteroutfit net even wat spannender maakt.

Bij Footway is winkelen lekker eenvoudig. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en je zult je nieuwe schoenen snel in huis hebben.

Pagina 1 van 1

47 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK