Josef Seibel Schoenen Online

0 zoekresultaten

Josef Seibel – originaliteit en vakmanschap gecombineerd

Josef Seibel schoenen staan garant voor originaliteit en vakmanschap. Dit zijn leuke en eigentijdse schoenen, laarzen, sandalen en slippers die met vakmanschap en de beste materialen worden gemaakt. Steeds meer mensen ontdekken dit merk schoenen en zijn al snel enthousiast over de collectie van zowel vrijetijds als werkschoenen voor dames en heren. Het merk wordt op dit moment verkocht in meer dan 40 landen en staat nu al bekend om The European Comfort Shoe. Dit gebaseerd op een combinatie van comfort, stijl en waar voor je geld. Schoenen worden gemaakt met de nieuwste technieken en met de grootste zorg voor het milieu.

Josef Seibel - familiebedrijf met gevoel voor comfort

Josef Seibel is één van Europa’s oudste schoenfabrikanten en maakt al sinds 1886 schoenen. Het bedrijf is vanaf het begin een familiebedrijf en is dit nog steeds. Het is op dit moment de vierde generatie Seibel die aan het roer staat. Alle schoenen voldoen hier aan de hoogste kwaliteitseisen en schoenen van Seibel bieden het hoogste niveau van comfort aan om ze de hele dag met alle gemak lekker te kunnen dragen.De nieuwste collecte schoenen heet Spirit of Nature en heeft een extra groen tintje omdat bij de productie van de schoenen extra strenge milieueisen in acht worden genomen. Neem een kijkje in het ruime aanbod van Seibel schoenen bij Footway en laat je inspireren.

Josef Seibel – voor alle stijlen een comfortabele schoen

Of je nu op zoek ben naar een klassieke veterschoen in lakleer of een comfortabele instapper, bij Josef Seibel slaagt iedereen voor zijn of haar nieuwe favoriete schoen. Lekkere warme winterlaarzen doen het altijd goed in combinatie met een stoere spijkerbroek en je favoriete kabeltrui. Of denk een seizoen vooruit en plan alvast je eerste terrasbezoek in de lente met een korte rok en een paar leuke lage gymschoenen van gelakt leer.Om zo lang mogelijk je schoenen als nieuw te houden is het raadzaam om de schoenen af en toe een vrije dag te geven. Draag ze niet dag in en dag uit maar laat ze af en toe even luchten en behandel je leren schoenen op die vrije dag met wat leervet. Hiermee blijven ze soepel en zien ze er de volgende dag weer uit als nieuw.

Josef Seibel – snel in huis met Footway

Footway heeft een groot assortiment van Josef Seibel schoenen op voorraad. Zoek je nieuwe laarzen, instappers of sneakers, bij ons kan je terecht voor de meest comfortabele schoen in Europa van Josef Seibel. De schoenen leveren we snel bij je af zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten om je nieuwe schoenen te laten zien. Misschien wel in combinatie met nieuwe kleding of lag er nog iets in je kast wat gewoon lag te wachten op een nieuwe schoen.Heb je vragen over de aflevering of over de schoenen van Josef Seibel dan kan je altijd met onze klantenservice contact opnemen. Welkom bij Footway!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×