Kangaroos Schoenen Online

0 zoekresultaten

KangaROOS – sportief schoenenmerk voor het hele gezin

KangaROOS vormen een perfecte combinatie tussen een sport en lifestyle. De sportieve schoenen van dit Amerikaanse merk worden op dit moment wereldwijd in ruim 60 landen verkocht en zijn altijd trouw gebleven aan hun sportieve erfgoed. Met ondertussen meer dan 30 jaar ervaring kan je er zeker van zijn dat je met de aanschaf van een paar KangaROOS een paar sportieve schoenen in huis haalt wat met liefde en vakmanschap is gemaakt. En je bent met een paar KangaROOS in goed gezelschap. Zo kiest bijvoorbeeld Amerikaanse atletiek team in 1992 tijdens de Olympische Spelen exclusief KangaROOS aan als hun sportschoen.

KangaROOS – de enige schoen met opbergruimte

In 1979 heeft de Amerikaanse architect en hardloop liefhebber Robert “Bob” Gamm het innovatieve idee om een paar trainingsschoenen te ontwerpen met een klein opbergvakje voorzien van rits wat net groot genoeg is om bijvoorbeeld een sleutel of wat munten in te bewaren. Zo gezegd en zo gedaan. De naam KangaROOS is geïnspireerd op het nationale dier van Australië vanwege het gemak waarmee dit dier lange stukken kan rennen en springen. Een kangoeroe kijkt overigens ook nooit terug maar altijd vooruit. De originele schoenen met opbergvakjes waren vanaf de eerste dag meteen een succes.Met een paar KangaROOS kan je heerlijk sportief voor de dag komen en alle modellen zijn even comfortabel en stijlvol. Of je nu op het punt staat om een stuk te gaan rennen of gewoon een casual dag op kantoor hebt.

KangaROOS – sportief en casual in dezelfde schoen

Of je nu een fervent sporter bent of je wil gewoon lekker sportief en casual naar kantoor vandaag, met een paar KangeROOS sla je twee vliegen in één klap. Een ander sterk punt van deze schoenen zijn de hoogtechnologische eisen die aan de productie van deze schoenen wordt gesteld. Combineer dat met een grote keuze aan modellen, kleuren en maten en je hebt een schoen die door de hele familie gedragen kan worden. Of je nu een sportdag op school hebt, een casual Friday op kantoor of gewoon in de stemming bent om een stuk te gaan rennen.Verwijder aan het eind van de dag het vuil met een natte doek en wat mild reiningingsmiddel en laat de schoenen aan de lucht drogen. Je kan eventueel de binnenzool verwijderen om de schoenen weer fris te laten ruiken na een hele dag intens gebruik. Stop schoenen nooit in de wasmachine. Dit kan alle onderdelen van de schoenen beschadigen.

KangaROOS – snel in huis dankzij Footway

Deze mooie sportschoenen zijn voor het hele gezin een uitkomst. Ze zijn er niet alleen mooi uit maar zijn ook heerlijk comfortabel. Bij Footway heb je ruime keuze uit diverse modellen, kleuren en maten dus ga er maar even rustig voor zitten. Voor de allerkleinste onder ons zijn er ook schoenen met klittenband en bij KangaROOS is het assortiment groter dan alleen sportschoenen. Ga dus even rustig kijken en wij weten zeker dat je net als wij bij Footway enthousiast wordt. Wij zorgen dat je nieuwe KangaROOS snel bij je bezorgd worden zodat je er lekker snel van kan gaan genieten.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×