Karhu, Schoenen

28 zoekresultaten

Karhu – Scandinavische kracht uit Finland

Bereid je maar voor op een lekkere wandeling. Het Finse merk Karhu maakt de perfecte schoenen die iedereen helpt om op de beste manier in vorm te komen en te blijven. Ervaar nu het verschil tussen een wandelschoen en een echte Finse Karhu.Met de slogan “sneller, verder en lichter” is dit merk in Scandinavië een grote favoriet bij beoefenaars van diverse takken van sport maar ook voor diegene die ook gewoon op zoek zijn naar een makkelijke schoen voor in en om het huis of een casual en sportieve look op kantoor.

Ben je op zoek naar een schoen die een stootje kan hebben en er ook nog eens mooi uitziet dan zit je goed met schoenen van Karhu.

Karhu – meer dan 100 jaar ervaring

Het Finse merk Karhu is een solide schoenenmerk met meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf wordt opgericht in 1916. Karhu is het Finse woord voor beer. Het merk is in het hoge Noorden een grote favoriet onder sporters en het Finse merk is huisleverancier voor de Olympische sporters uit het thuisland. Liefhebbers van sport kunnen bij Karhu kiezen uit een ruime sortering van modellen, kleuren en maten en bij Footway zijn we er maar trots op dat wij dit merk in huis hebben kunnen halen.Karhu zijn de voor de hand liggende keuze of je nu kiest voor asfalt of gras onder je voeten. Deze lage gymschoenen zijn voor het hele gezin de ideale keuze voor sportieve dagen en momenten.

Karhu – voor ieder sportief avontuur

Karhu schoenen zijn heerlijk comfortabel en minimaliseren eventuele blessures aan knie, heup of enkel. Het ontwerp van de schoenen is heerlijk zacht maar zorgt tevens voor de meest ideale balans en stabiliteit. Of je nu een beginnende hardloper of wandelaar bent of je draait al jaren mee in het professionele circuit, met schoenen van Karhu is iedereen even goed voorbereidt op een sportieve dag. De meest populaire modellen zijn de Karhu Men’s 4 maar alle modellen zijn even comfortabel en stijlvol.Om ervoor te zorgen dat je schoenen zo lang mogelijk mooi blijven is het verstandig om vlekken en vuil direct bij thuiskomt te verwijderen. Dit kan je het beste doen met een vochtige doek en wat mild reiningingsmiddel. Nooit schoenen wassen in de wasmachine. Dit beschadigd alle onderdelen van de schoen. Geef je schoenen af en toe een vrije dag en verwijder de binnenzool om de schoenen lekker te laten luchten.

Karhu – snelle schoenen snel in huis met Footway

Zoek je een paar nieuwe gymschoenen die een stootje kunnen hebben? Of ben je op zoek naar een nieuw paar wandelschoenen die je met grootste gemak ook onder je favoriete spijkerbroek aan kan trekken naar kantoor? Bij Footway hebben we een mooie collectie schoenen van Karhu op voorraad. Het hele gezin kan kiezen uit mooie modellen met vrolijke kleuren. Ga er dus maar even rustig voor zitten en laat al dat moois uit Finland even rustig aan je voorbij gaan. Heb je een keuze gemaakt dan kan je de rest aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de schoenen snel bij je afgeleverd worden zodat je de schoenen al snel lekker in kan gaan lopen.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

28 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK