Kavat Schoenen Online

55 zoekresultaten

Kavat - duurzame schoenen voor groot en klein

Het basisidee van Kavat is altijd het maken van functionele en mooie schoenen voor kinderen (en tegenwoordig ook volwassenen!) geweest, schoenen die tegen een stootje kunnen.

Familie schoenenmerk

Kavat is een Zweeds familiebedrijf dat dateert uit 1945, toen de voorouder van Kavat, Ragnar "Ragge" Karlsson zijn eigen schoenmakerij begon. Toen zijn zoon Bengt het overnam, werd het bedrijf naar de hond vernoemd, Kavat (dat tevens dapper of moedig betekent) en begon met het maken van kinderschoenen van ontzettend hoge kwaliteit. Het werd al snel een succes en tegenwoordig weet vrijwel elke Zweedse ouder wat Kavat is. In de laatste jaren heeft Kavat het assortiment uitgebreid met schoenen voor volwassenen, wat erg fijn is voor volwassenen die schoenen met een mooi Zweeds design en een lange duurzaamheid willen.

Duurzaamheid voor zowel schoenen als milieu

Bij Kavat hebben ze eraan gedacht dat schoenen duurzaam moeten zijn. Kinderschoenen moeten tenslotte tegen een stootje kunnen. Een paar Kavat schoenen zouden in principe overgenomen moeten kunnen worden door een jonger zusje of broertje. Voor nog meer duurzaamheid garanderen ze dat alle Kavat schoenen vrij zijn van teflon, PTFE en andere koolwaterstoffen, wat erg speciaal is voor kinderschoenen. In 2008 brachten ze hun eerste modellen met een eco-label op de markt. Tegenwoordig heeft Kavat meer dan 50 modellen met dit label.

Schoenen die gemaakt zijn om lang mee te gaan

Met een paar Kavat schoenen moeten kinderen kunnen spelen, veel en vaak. Ze zijn comfortabel en kunnen tegen weer en wind. Kavat is tevens goed in het informeren over het verzorgen van de schoenen, dus lees altijd de onderhoudstips en je zult langer plezier hebben van de Kavat schoenen van je kind.

Kavat online bij Footway

In het grote assortiment van Footway kun je een groot aanbod aan Kavat schoenen vinden, wel meer dan 400 modellen, voor zowel kinderen als volwassen die comfortabele en mooie schoenen willen met een lange duurzaamheid. Winkelen bij Footway is erg eenvoudig en je hebt je schoenen snel in huis dankzij onze snelle levering.

Posts about Kavat
Simone -
A
Anna -
Show more posts
Husum Xc Black
Borgvik EP Dark Brown
FEW LEFT
Lotta EP Dark Brown
FEW LEFT
Lotta EP Black
SALE
Bodås Xc Black
Rindö EP Black
Ramsö EP Black
Vika EP Black
Axamo EP Black
Axamo EP Natur
Nyhammar Ep Black
NEWS
Hylte Ep Black
NEWS
Borgvik Ep Black
NEWS
Ramsö Ep Nude
FEW LEFT
Pagina 1 van 1

55 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK