Kinderen, Schoenen

7.563 zoekresultaten

Welkom bij de afdeling kinderschoenen van Footway

Kinderschoenen worden meegenomen op grote en kleine avonturen, worden getest tot het uiterste en niemand geniet meer van hun schoenen dan kinderen.

Kinderschoenen - diverse maten

De maat van een kinderschoen kan sterk verschillen per merk en dus is het verstandig om de kindervoeten van tevoren te meten. Je kan hiervoor de schoenenmaat gebruiken die je kind nu heeft of bij een schoenenwinkel de voeten van je kind laten opmeten.

Kinderschoenen – maten en pasvormen

Hou bij het meten rekening met het feit dat kinderen tussen de 1 en 1,5 centimeter speelruimte nodig hebben in hun schoenen. Deze extra ruimte is weer bij iedere soort kinderschoen anders.De juiste maat van kinderschoenen is belangrijk – maar niet alles. Een goede pasvorm is net zo belangrijk als de juiste maat.

Als je kind de schoenen aanheeft trek dan de veters of gespen goed aan en controleer of de schoenen niet te strak zitten maar wel voldoende steun geven. Kan je kind normaal lopen in de schoenen (niet te geforceerd) dan is de maat vaak juist. Wil je niet regelmatig nieuwe schoenen kopen dan kan je een inlegzool toevoegen en eruit halen als de voeten van je kind weer wat zijn gegroeid.

Nette schoenen – kinderschoenen met stijl

Wij zijn niet de enige die er graag verzorgd en netjes bij willen lopen. Speciaal voor kinderen hebben wij veel nette schoenen op voorraad. Merken zoals Donna Girl en Wildflower zijn nette kinderschoenen met een lage hak. En voor de speciale gelegenheden zijn er de nette schoenen van merken zoals Ecco, Clarks, Vincent en vele andere.

Sportieve kinderschoenen – lekker naar buiten!

Hoge gympen of sneakers zijn de ideale buitenschoen. Wij hebben meer dan 500 van deze schoenen verzameld. Wat dacht je van een stoer paar basketbalschoenen van adidas, Converse of Nike. Maar kijk graag verder. Wij weten zeker dat je bij ons zal slagen voor dat stoere paar gympen voor je zoon of dochter.

Kinderenschoenen – online bij Footway

Wij weten zeker dat je in ons grote assortiment zal slagen voor dat nette, mooie of stoere paar kinderschoenen waar je naar op zoek bent. Met een keuze uit meer dan 5000 paar schoenen hopen wij dat we je het makkelijk hebben gemaakt. Je kind kan bliksemsnel de nieuwe schoenen gaan proberen dankzij onze snelle verzending. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Pagina 1 van 127

7563 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK