Stiletto hakken, Kinderen

0 zoekresultaten

Hoge hakken – schoenen met flair en glamour

Schoenen met hoge hakken zijn vaak een logische keus voor modebewuste dames die zich tijdens een feestje extra modieus willen voelen. En voor dat extra snufje glamour kan je hier kiezen voor de mooiste stiletto’s, een schoen met een dunnere en hogere hak in een mooi design voor net dat beetje extra hoogte en stijl.Hoge hakken gaan hand in hand met luxe, glamour en stijl. Bij Footway kan je kiezen uit het neusje van de zalm als het om deze modieuze schoenen gaat.

Hoge hakken – de perfecte schoen voor speciale gelegenheden

Of het nu gaat om pumps, stiletto’s of laarsjes met hoge hak, je kan de meest saaie outfit omtoveren tot een spannende look. Een gewone spijkerbroek met een mooie blouse verandert van een alledaagse outfit tot een super glamoureuze outfit als je deze combineert met een mooi paar stiletto’s. Bij ons vind je allerlei modellen; van plateau schoenen tot de klassieke stiletto met een grote keus in kleuren en prints.Neutrale kleuren zoals beige, zwart en bruin passen uitstekend bij een nette broek en blazer voor naar kantoor. Maar voor een extra feestelijke touch kan je ook kiezen uit een paar pumps in roze of koraal.

Hoge hakken – een relatieve nieuwkomer op het modefront

Pas aan het einde van de 20e eeuw kwam de dunne hoge hak meer en meer voor. Naarmate de tijd verstreek werden deze schoenen meer bekend om hun design dan om het feit dat ze de benen langer en hoger lieten lijken. Deze schoenen werden synoniem met de femme fatale look.Nadat deze schoenen enorm populair werden in de jaren ’50 werden ze vervolgens in de jaren ’60 verfijnd toen de tenen en de hak allebei even smal werden. Echter, in de loop van de jaren is het ontwerp van deze schoenen ronder geworden bij de tenen en zijn ook de zolen wat dikker geworden. In de jaren ’80 waren deze schoenen ongelofelijk populair. Echter, dit nam weer af in de jaren ’90 toen massaal werd gekozen voor schoenen met een dikkere blokhak.Maar nu zijn de stiletto’s officieel terug. In het jaar 2000 kwam de omdraai toen vooral jonge meiden zagen hoe ontzettend mooi deze schoenen stonden bij een paar skinny jeans. Denk maar even Sarah Jessica Parker in Sex and the City en je weet precies wat we bedoelen!

Hoge hakken bij Footway – snel in huis met Footway

Steve Madden, Iron Fist, Blink, Calvin Klein en Sugarfree Shoes zijn de merken die synoniem zijn met mooie hoge hakken. De toegenomen populariteit van stiletto’s hebben gezorgd voor het perfecte aanbod bij Footway. Heb jij een mooie jurk, het perfecte paar skinny jeans of die strakke cocktailjurk, dan hebben wij het perfecte paar hakken voor jou.Bekijk ons grote assortiment en bestel eenvoudig. Met onze snelle levering heb je je nieuwe stiletto’s in huis voordat je het weet.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK