Curling boots, Kinderen

12 zoekresultaten

Schoenen met spekzool – Mooie schoenen met spekzool bij Footway

Wie onze Chelsea boots kent kunnen we nu blij maken met de winter variant. De Curling Boots!

Deze comfortabele laarzen met spekzool verwarmen je voeten en kunnen de Nederlandse winters makkelijk aan! De laarzen worden gekenmerkt door hun eenvoud, functionaliteit en zijn bekend door het ontbreken van veters. Juist daardoor zijn deze schoenen zo makkelijk aan- en uit te trekken. Vooral bij kinderen is deze laars dus ideaal bij het naar binnen en buiten rennen in de wintermaanden.

Schoenen met spekzool – Even snel terug in de tijd met de Curling Boots

3 keer raden; deze super comfortabele laarzen kennen hun oorsprong in de Curling sport. Deze ijssport waarbij een steen over het ijs heen wordt geschoven richting een doel. Vanwege de dikke spekzool zijn de sporters verzekerd van grip op het ijs terwijl hun voeten heerlijk warm blijven.

Het meest gebruikte materiaal bij het vervaardigen van deze laarzen is suède, vaak met een voering van warme wol.Uw voeten blijven heerlijk warm en dankzij de wolvoering blijven uw voeten lekker droog. Met de combinatie van suède en wol zijn deze laarzen zeer geschikt voor zowel kleine als grote winteravonturen en wandelingen door de winterse straten. Veel Curling laarzen zijn voorzien van een beschermende rubberen rand rondom de zool zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadiging aan de schoen in verband met strooizout, ijzel of andere winterse omstandigheden. Juist omdat deze laarzen geen veters hebben zijn ze perfect voor wandelingen, spelen met de kinderen in de sneeuw, avonden bij de vuurkorf en noem het maar op. Hup! Lekker naar buiten.

Hou er wel rekening mee dat juist omdat deze schoenen perfect isoleren en warmte vasthouden dat zodra u weer binnen bent er een ander paar schoenen aan te pas zal komen om uw voeten af te laten koelen. Neem bijvoorbeeld een paar ballerina’s mee of makkelijke pantoffels.

Schoenen met spekzool – In stijl met uw Curling Boots

Deze typische winterlaars is natuurlijk mooi te combineren met een stoer winterjack en een warme broek. Maar eigenlijk passen deze schoenen bij wat u die dag lekker aan wilt trekken. Bij ons zijn de zwarte en beige kleuren erg populair omdat deze kleuren eigenlijk bij alles passen. Maar ook omdat eenvoudige schoenen zich gewoon op hun gemak voelen bij rustige kleuren. Maar voor diegene die niet bang zijn voor een beetje kleur is er genoeg keuze. Merken zoals Duffy en Ilves hebben felle kleuren om eindeloos schoenen en kleding mee te combineren.

Schoenen met spekzool – Met 1 klik zit u er warmpjes bij met een paar Curling Boots

We bieden een groot assortiment aan waar je eenvoudig kunt winkelen, dus bij Footway is bestellen snel geregeld. We hebben een snelle levering, dus je kunt je nieuwe schoenen al snel uitproberen!

Pagina 1 van 1

12 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK