Gevoerde boots, Kinderen

585 zoekresultaten

Laarsjes met voering – welkom in de warmte

Gedurende de winter heb je behoefte aan comfort aan je voeten. Je laarzen moeten warm, lekker gevoerd, tegen een stootje kunnen en natuurlijk waterdicht zijn.Verwelkom de winter met onze collectie gevoerde laarzen. Zij garanderen dat alle winterse dagen gevuld met mooie wandelingen, sneeuwpoppen bouwen, lekker lang naar buiten met de hond of gewoon op weg naar kantoor allemaal geen probleem zijn. Je voeten blijven heerlijk warm en beschermd.

Koud weer? Geen probleem! – trek maar lekker je laarsjes met voering aan

Het is herfst of winter en de natuur laat zich van zijn mooiste kant zien. Natuurlijk wil je daar lekker van gaan genieten maar je hebt uiteraard geen zin in koude voeten die je vervolgens de rest van de dag aan het opwarmen bent bij de open haard of verwarming. Daar zit niemand op te wachten en we hebben goed nieuws voor je! Dat hoeft ook niet meer. Laat je maar aangenaam verassen door het aanbod van heerlijke laarsjes met voering die je laten genieten van alle herfst- en winterdagen.

Warme damesvoeten – met de mooiste laarsjes met voering

Voor dames hebben wij merken zoals Ecco, Vagabond, Crocs en Ilse Jacobbsen in huis. Ilse Jacobbse is wereldwijk bekend geworden dankzij hun vrouwelijke en elegante dameskleding en zijn ook bekend om hun iconische rubberen laarzen.Alle merken hebben hun eigen stijl en persoonlijkheid. Je kan heerlijk spelen met de kinderen in de sneeuw of modder terwijl je voeten lekker warm blijven. Maar ook naar kantoor of een dagje uit zijn laarzen met voering een uitkomst. Neem gewoon een paar ballerina’s mee in je tas en ter plekke kan je dan achter je bureau aanschuiven of op de dansvloer plaatsnemen.h2>Warme herenvoeten – met de meest stijlvolle laarsjes met voeringVoor de heren hebben wij alle stoere laarzenmerken in huis gehaald. Meest populair zijn de laarzen van Polecat, Helly Hansen en Sorel. Deze merken zijn allemaal mooi te combineren met een mooie winterjas en een stoere spijkerbroek.h2>Warme kinderenvoeten – met de leukste laarsjes met voeringEen groep die we natuurlijk niet mogen vergeten zijn de kinderen. Zij zijn het die de hele dag het liefst buiten spelen in de sneeuw en kou. Dan heb je natuurlijk laarzen nodig die je voeten de hele dag lekker warm en droog kunnen houden. Een kop warme chocolademelk is natuurlijk heerlijk maar niks warmt je zo lekker op als een goed paar gevoerde laarzen. Onze meest populaire gevoerde kinderlaarzen zijn van Kavat, Vincent en Viking. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat alle kinderenvoeten en kindertenen niet ontdooid hoeven te worden als ze na een hele dag buitenpret weer de gezelligheid binnen opzoeken.Het enige wat we nu nog nodig hebben is een dik pak sneeuw en genieten maar!Bestellen bij Footway is erg eenvoudig, dus bekijk ons ruime assortiment maar eens en maak je keuze. Na bestelling heb je je laarsjes met voering snel in huis.

KORTING
Husky Pink
KORTING
Flowie Black
EEN PAAR OVER
Aspen Navy
KORTING
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 10

585 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK