Hikingschoenen, Kinderen

321 zoekresultaten

Bergschoenen - samen met jou op avontuur

Er zijn bijna net zoveel redenen om lekker te gaan wandelen als manieren waarop je dit kan doen. In Noord Europa kan je eindeloos wandelen en genieten van grootse natuur en wandelpaden voor beginnende en meer geroutineerde wandelaars. En wandelen wordt ook steeds populairder. Niet alleen als de ideale lichaamsbeweging maar ook als vrijetijdsbesteding. Bij Footway kan je slagen voor jouw ideale paar bergschoenen.

Bergschoenen – de perfecte wandeltocht in de juiste schoen

Voordat je een paar nieuwe bergschoenen koopt zijn er een aantal zaken waar je even bij stil moet staan; het terrein waar je gaat wandelen, de bepakking die je mee neemt en de omgeving waar je in gaat wandelen.Een paar hoge bergschoenen zijn ideaal voor bergachtig terrein maar een paar lage bergschoenen zijn beter voor wat platter terrein. Als je veel bepakking meeneemt is het belangrijk dat de schokdemping in je schoenen tegen een stootje kan. En als laatste het weer; een goed paar bergschoenen is er ook voor om je voeten te beschermen tegen koude en natte weersomstandigheden. Goede bergschoenen reguleren de vochthuishouding rondom je voeten. De naden van de schoenen dienen de voeten niet te irriteren. Te veel naden vergroot de kans op lekkage.Bergschoenen heb je vaak lang aan, kies dus met zorg je nieuwe paar bergschoenen bij Footway uit. Het mooiste aan lange bergwandelingen is hoe dicht je bij de mooiste natuur ter wereld kan komen. Er zijn maar weinig vormen van lichaamsbeweging die ons er zo bewust van maken hoe mooi de wereld om ons heen kan zijn.Met al die mooie en ruige natuur is het natuurlijk wel van belang dat je goed voor je schoenen zorgt. Droog ze goed af bij terugkomst en behandel ze volgens het voorschrift. Zodoende zijn het je vrienden voor het leven.

Je nieuwe bergschoenen – je vrienden op avontuur

In Scandinavië en Finland is er genoeg moois om uit te kiezen als het gaat om natuurgebieden waarin je je bergschoenen tot de grens kan laten gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Jotumheim park in Noorwegen met de Galdhøpiggen als hoogste berg van heel Noord Europa met 2.468 meter hoog. In Zweden kan je de Kungsleden (het Koningspad) van 425 kilometer lopen vanaf het noorden van Zweden tot aan het zuiden. Denemarken heeft de Hærvejsrutten en Finland is trots op zijn Urho Kekkonens Nationaal Park.Maar ook dichterbij huis in bijvoorbeeld Oostenrijk, Zwitserland, Wales, Duitsland en Schotland kan je genieten van mooi natuur. Bergschoenen helpen je bij het ontdekken van al dat moois.

Bergschoenen – snel in huis met Footway

Je nieuwe bergschoenen heb je met Footway snel in huis dankzij onze snelle levering. Footway - eenvoudig winkelen en een ruim assortiment!

KORTING
KORTING
Score Black
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 6

321 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK