Hoge boots, Kinderen

139 zoekresultaten

Hoge laarzen - altijd warme voeten, waar je ook bent

Zodra de laatste blaadjes van de bomen zijn gewaaid en de winterwind vanuit het Noorden begint te blazen wordt het toch echt tijd voor iets warms aan je voeten. Een mooie laars met warme voering is dan geen overbodige luxe meer. Bij Footway begrijpen wij dit als de beste. Laarzen zijn bij ons verkrijgbaar in oneindig veel modellen. Merken zoals Ecco, Superfit, Viking, Ilse Jacobsen en Kavat om er maar een paar te noemen zijn allemaal bij ons op voorraad. Allemaal laarzen die goed passen bij lange en actieve dagen in de sneeuw. Superfit is een samenwerking aangegaan met kinderartsen en orthopeden. Deze specialisten hebben zich gericht op de ontwikkeling van een laars die rekening houden met de groeiende kindervoet Hierdoor is dit merk uitgegroeid tot een van de populairste kinderlaarzen in Nederland.

Hoge laarzen - de perfecte match in de winter

Combineer je winterlaarzen met een paar skinny jeans en een lange jas. Of voor een meer sportieve look; je laarzen in combinatie met een lekkere dikke winterjas van bijvoorbeeld Nike of Peak Performance. En als we de meteorologen mogen geloven worden de winters als maar strenger. Zorg er dus voor dat je op tijd het perfecte paar warme laarzen aan je voeten in huis haalt.

Icebug, een nieuwe ster onder de hoge laarzen in Nederland

Wil jij de komende winter het hoofd bieden aan alle soorten winters weer, dan zouden we je even willen vragen om een kijkje te nemen naar de laarzen van Icebug. De laarzen van dit merk hebben grip op de winter. Opgericht in 2001 in Gothenburg (Zweden) zijn deze laarzen al niet meer weg te denken uit het Zweedse straatbeeld.

Onderhoudstips voor je hoge laarzen/h2> Goed onderhoud van je laarzen is belangrijk. Het perfecte paar laarzen wil je natuurlijk zo lang mogelijk in je kast hebben staan. Borstel de laarzen schoon als je binnenkomst en verwijder het sneeuw of vuil van de laarzen. Daarna even schoonmaken met een vochtig doekje en droog wegzetten. Lees goed de voorschriften bij de laars om er zeker van te zijn dat je zo lang mogelijk kan genieten van je laarzen.

Snel van koud naar warm met hoge laarzen van Footway

Via onze snelle levering heb je omgaande je nieuwe laarzen in huis. We hebben een groot assortiment en winkelen bij ons is erg eenvoudig. Je kan bij ons kiezen uit ruim 250 soorten laarzen dus we weten zeker dat jouw perfecte paar er tussen zit.

EEN PAAR OVER
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
KORTING
15ADR5080
KORTING
Pagina 1 van 3

139 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK