Wollen Pantoffels, Kinderen

52 zoekresultaten

Wollen pantoffels – schoenen waar je je goed in kan voelen

Na een lange dag werken ben je dan toch eindelijk thuis. Je trekt wat makkelijks aan en wat doe je daarna? Juist, je gaat op zoek naar je pantoffels. Deze ideale huisschoenen zijn ontworpen voor maximaal comfort aan je voeten zodat je heerlijk kan ontspannen en even lekker de tijd voor jezelf kan nemen.

Wollen pantoffels – de ideale relaxschoen

Wat is er nou prettiger dan wakker worden en in plaats van dat je je voeten op de koude vloer laat schrikken, glij je heerlijk in je warme en zachte pantoffels. Of je komt net uit een heerlijk lang en heet bad of douche. Dan is er daarna toch niks lekkerder dan je voeten lekker warm te houden met een paar pantoffels. En natuurlijk hebben wij alle mogelijke modellen pantoffels op voorraad om te combineren met de kleding die jij het liefst in huis aanhebt op het moment dat je niks hoeft maar alles mag. Je voelt je ontspannen van top tot teen met jouw favoriete pantoffels lekker zacht aan je voeten.

Wollen pantoffels – even snel terug in de tijd

De pantoffels hebben een minder ontspannend begin. In het Midden-Oosten waren deze schoenen een symbool voor gevangenschap. De vele vrouwen van een sultan waren verplicht tot het dragen van pantoffels om zodoende niet de mooie tapijten te beschadigen en ook deels om ervoor te zorgen dat ze geen schoenen aanhadden om in te kunnen ontsnappen.Gedurende de 17e eeuw waren het alleen de allerrijksten die een paar pantoffels konden dragen en die werden gemaakt van materialen zoals fluweel, zijde of zacht leer. De kleurrijke kostuums die toentertijd werden gedragen werden afgestemd op de pantoffels. In bepaalde culturen, bijvoorbeeld in Japan, toont men respect voor een huis en diens eigenaars met het uittrekken van je schoenen bij binnenkomst en een paar pantoffels aan te trekken. Deze gewoonte zien we wat dichter bij huis ook terug in Scandinavië waar de gastheer of –vrouw altijd een paar pantoffels bij de deur heeft liggen voor (onverwachts) bezoek.

Wollen pantoffels – makkelijk en snel in huis dankzij Footway

Bij Footway hebben we een breed assortiment en heb je keuze uit meer dan 100 verschillende modellen van diverse merken. Pantoffels van bekende schoenenmerken zoals Diesel, Ralph Lauren, Toms en Shepherd zijn bij Footway ruim vertegenwoordigd.Wij hebben pantoffels voor de hele familie zodat er nooit meer iemand koude voeten hoeft te hebben in huis. Geinig gekleurde pantoffels met tekenfilmfiguren voor de allerkleinsten tot de meest modebewuste pantoffels voor die leden in het huis die graag vooroplopen met de trends. Ga er maar eens lekker voor zitten en bestel je nieuwe pantoffels eenvoudig bij Footway. Je hebt ze al snel in huis dankzij onze snelle verzending.

GK-08-00 Red
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Happy Grey
KORTING
Moa Stone
KORTING
EEN PAAR OVER
Osby Stone
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Whale Blue
EEN PAAR OVER
Zebra Red
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Train Navy
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

52 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK