Lage sneakers, Kinderen

473 zoekresultaten

Lage sneakers; van de gymzaal naar de catwalk

Lage sneakers oftewel gewone sneakers zijn een moderne klassieker. Je kan ze iedere dag dragen; naar school, kantoor, je vrije dag en natuurlijk naar de sportschool. De sneaker is een standaard in iedere kast en is niet alleen meer voor de sportievelingen onder ons. Een mooie paar lage sneakers kan iedere outfit glans geven. En als je ze voor je workouts op de sportschool aanschaft kan je ze het hele jaar lekker dragen. Deze schoenen zijn vaak gemaakt van dun en licht leer, maar katoen is ook een favoriet materiaal. Voor kinderen die het veteren nog niet onder de knie hebben zijn gymschoenen met klittenband de ideale oplossing.

Lage sneakers zijn voor alle seizoenen geschikt

Een mooi paar lage gympen is allang niet alleen maar voor de sportschool. Deze schoenen lenen zich voor bijna iedere outfit. Een paar strakke witte gympen met een spijkerbroek is natuurlijk een klassieker maar vergeet ook dat leuke rokje niet uit de kast te halen. Natuurlijk zijn deze schoenen je ideale partner als je wilt gaan joggen of bij die leuke Zumba klas. Een goed paar leren gympen schrikt niet van de typisch Nederlandse herfst. Waterafstotend helpen deze schoenen je de regenachtige dagen door. Mochten ze vuil zijn geworden dan borstel je ze netjes af en laat je ze drogen aan de lucht.

Sportgevulde dag of naar kantoor; trek je gympen maar lekker aan

Oorspronkelijke waren deze schoenen natuurlijk bestemd voor sportieve doeleinden. Hiervoor werden de zolen gemaakt van rubber voor genoeg flexibiliteit en grip. De eerste gymschoenen werden in 1830 door de Engelsen gedragen op vakanties en werden toen plimsolls genoemd. Vernoemd naar de waterlijn van een schip wat leek op de zijkant van een gymschoen met zijn zool onder en de katoenen of leren bovenkant boven. Na de Engelsen had de rest van de wereld al snel door dat deze schoenen ideaal waren voor allerlei activiteiten. Het woord sneaker komt van het Engelse woord “to sneak”. Dit refereerde aan het feit dat je niemand aan kon horen komen op zijn of haar sportschoenen.

Lage sneakers bij Footway; kies maar uit!

Wij bij Footway hebben een breed assortiment waaronder lage sneakers voor naar de sportschool, naar het werk en alles wat daar tussen zit. Heb je zin in een mooie jurk of een stoere spijkerbroek; de gymschoen kan er gewoon bij. Met een keuze uit meer dan 700 modellen voor zowel dames, heren als kinderen is er altijd wel een paar wat bij jou past. Vooral voor kinderen die net leren lopen zijn de rubberen zolen onder deze schoenen de beste steun in het begin.WInkelen bij ons is erg eenvoudig en je hebt je lage sneakers gauw in huis dankzij onze snelle verzending.

EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 8

473 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK