Kuoma, Schoenen

15 zoekresultaten

Kuoma schoenen - Finse kwaliteit voor warme voeten

Als de koudere maanden van het jaar weer zijn aangebroken, de dagen korter zijn en de sneeuwvlokjes naar beneden vallen, is het weer tijd om te genieten van alle winterse buitenactiviteiten. En als je veel buiten bent, dan wil je natuurlijk geen koude voeten krijgen. Hier bij Footway weten we dat als geen ander, en daarom hebben we de meest comfortabele en warme schoenen en laarzen voor je geselecteerd van het Finse Kuoma. Bekijk snel het assortiment en gun je voeten alleen het allerbeste!

Jarenlange ervaring in het maken van kwalitatieve schoenen

Kuoma, ook wel bekend als Kuomiokoski Ltd., is een van de oudste schoenfabrikanten in Finland en is al in business sinds 1928. Het begon allemaal met de productie van inlegzolen en dit werd later uitgebreid met het maken van sloffen, verschillende schoencomponenten en schoenen. In 1989 werden de eerste Kuoma winterboots geproduceerd en dankzij de enorme populariteit in thuisland Finland duurde het daarna niet lang voor deze geweldige boots ook in de buurlanden zeer geliefd werden. Tegenwoordig vind je winter- en sportschoenen en inlegzolen in het assortiment, die dankzij de voortdurende productontwikkeling en ontwikkelde vaardigheden steeds beter zijn geworden. De schoenen van Kuoma staan vooral bekend om hun comfort, lichte gewicht en kwaliteit en zijn een echte must-have voor kinderen en volwassenen die ook tijdens de koude dagen van het jaar lekker naar buiten willen gaan.

Winterlaarzen en meer, voor jong en oud

In het assortiment van Kuoma vind je natuurlijk de zeer populaire winterboots voor kinderen, maar ook voor volwassenen zijn er genoeg modellen om uit te kiezen. Naast de warme en kwalitatieve winterlaarzen vind je ook warme sportschoenen met waterafstotende eigenschappen. Ideaal voor wanneer je graag gaat wandelen en niet van natte voeten houdt. Als je kiest voor een paar schoenen van Kuoma, krijg je gegarandeerd kwaliteit en comfort en kun je in de herfst en winter blijven genieten van je outdoor avonturen. Sluit geen compromissen en kies voor Kuoma - hier bij Footway vind je warme laarzen, boots en schoenen voor het hele gezin!

Kuoma schoenen online bij Footway

Maak je klaar voor ijzige temperaturen en sneeuw en bestel vandaag nog je nieuwe winterlaarzen van Kuoma bij Footway. We hebben verschillende schoenen en boots om uit te kiezen, voor zowel dames, heren als kinderen. In onze webshop vind je gemakkelijk je nieuwe favorieten en met een paar keer klikken haal je ze in huis. Nieuwe schoenen kopen was nog nooit zo eenvoudig! Wacht niet langer en gun je voeten warmte, droogte en comfort met de schoenen van Kuoma!

Pagina 1 van 1

15 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK