Hoge Regenlaarzen

161 zoekresultaten

Hoge regenlaarzen - altijd droge onderbenen waar je ook bent!

Wie op zoek is naar de perfecte hoge rubberen laars kan nu stoppen met zoeken. Bij Footway hebben wij de laarzen die geschikt zijn voor een dagje in de natuur, wandelingen, de jacht, werk in de tuin of gewoon voor droge onderbenen.Met een goed paar hoge rubberen laarzen ben je goed beschermd tegen vuil en water waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent. Rubberlaarzen zijn in de afgelopen jaren hun stoffige imago kwijtgeraakt en tegenwoordig kan je gezien worden in je rubberen laarzen.

Hoge regenlaarzen zijn puur handwerk

Rubberlaarzen van natuurlijk rubber, onder andere de laarzen van het Zweeds merk Tretorn, worden nog steeds ambachtelijk met de hand gemaakt. Net als bij andere laarzen begint het proces aan de binnenkant om buiten te eindigen. Een met de hand gemaakte hoge rubberlaars bestaat uit ongeveer 70 delen. Glen Ekstrand, de directeur van het Zweedse bedrijf Tretorn, heeft in een interview verteld dat het productieproces van de laarzen nog steeds hetzelfde is als in 1950 ondanks dat de samenstelling van het rubber in de loop der jaren is aangepast naar hedendaagse standaard. Het maken van 1 paar laarzen neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Vandaag gebruiken we bij het maken van laarzen synthetisch rubber wat is gemaakt van petroleum.

Onderhoudstips om je hoge regenlaarzen mooi te houden

Om zoveel mogelijk plezier te hebben van je rubberen laarzen hebben we hier een paar tips voor je verzameld.

Een nieuw paar laarzen voelt vaak wat krap aan als je je voet erin stopt. Echter, als je voet helemaal in de laars zit zou deze iets te groot aan moeten voelen. Vergeet niet dat je wel je huidige schoenmaat besteld. Alle laarzen worden gemaakt met het gebruik van een dik paar sokken in gedachte.

Bij werken in de tuin beschermen je laarzen lekker tegen de modder na een regenbui. Maar let wel goed op! Deze modder droogt het rubber en zorgt voor barstjes in het materiaal. Spoel daarom altijd modder goed af van je laarzen. Laat de laarzen daarna aan de lucht drogen en zet ze niet in de buurt van een verwarming. Daar drogen laarzen van uit.Ook zijn niet alle hoge rubberlaarzen geschikt voor alle situaties. Een paar laarzen voor de tuin kan je niet aandoen bij een lange wandeling en andersom. Wat je ook zoekt, wij bij Footway helpen je graag in je nieuwe laarzen.

Je hoge regenlaarzen snel in huis bij Footway

We bieden een breed assortiment aan en winkelen bij ons is erg eenvoudig! Bij ons heb je je nieuwe laarzen snel in huis omdat wij altijd zorgen voor een snelle levering.

CHORE
KORTING
Pagina 1 van 3

161 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK