Regenlaarzen

402 zoekresultaten

Regenlaarzen - regen hoeft niet vervelend te zijn!

Voor het grootste assortiment regenlaarzen hoef je niet meer verder te zoeken. Merken zoals het Zweedse Tretorn en het Schotse merk Hunter. Maar ook merken zoals Crocs, Dr. Martens, Kavat, Isle Jacobson en vele vele anderen zijn bij Footway verkrijgbaar. Voor dames, heren en kinderen hebben wij regenlaarzen in alle merken, kleuren en modellen.

Regenlaarzen - toen en nu

Maar zo is het toch niet altijd geweest. Een regenlaars verborg je achterin je kledingkast totdat het regende en daar gingen ze ook weer terug als je thuis kwam. Even de stad in met je regenlaarzen was niet echt de bedoeling. En als het moest dan zorgde je dat je snel weer thuis was zodat niemand je zag in je laarzen.

Gelukkig veranderde dit allemaal in de jaren ’60 toen de regenlaars steeds meer in beeld kwam als mode accessoire. Echter, we moesten nog even wachten tot het begin van de 21ste eeuw toen de regenlaars echt zijn intrede deed in de modewereld en een trend was geboren. Overal zagen we ineens hoge en lage regenlaarzen in felle kleuren die ons beschermde tegen regen en modder.Regenlaarzen zijn er nu niet alleen meer voor diegene die erop trekken bij slecht weer. Nee hoor, een goede regenlaars past nu in de grote stad, het platte land, tijdens een rockconcert of een bij sportfanaat. En wij bij Footway vinden dat niet meer dan logisch.

Een functionele laars hoeft geen saaie laars te zijn en andersom!Het lukt je gewoon niet om je voeten nat te krijgen in een goed paar regenlaarzen, tenzij je er in gaat zwemmen natuurlijk. En omdat wij bij Footway houden van voeten hebben al onze rubberlaarzen een streepje voor bij ons. Regenlaarzen zijn betrouwbaar, stijlvol en houden je voeten heerlijk warm wanneer de regen naar beneden valt.

Een goede Regenlaars – een makkelijke match met je kledingkast

Ze passen bij een spijkerbroek, chino’s, een rokje of een paar shorts. Ze zijn net zo praktisch op een muziekfestival, op het platteland, in het bos, op het strand en op een boot. Zelfs in de winter kan je ze gewoon blijven gebruiken in combinatie met een lekker dik paar sokken.Bij Footway slaag je voor dat unieke paar regenlaarzen met een opvallende kleur en patroon maar natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor de meer klassieke look.Het maakt niet uit of het regent, sneeuwt of als het zonnetje het toch nog wil proberen. Ga op avontuur in je nieuwe paar regenlaarzen.

Je nieuwe Regenlaarzen snel in huis dankzij Footway

Bij Footway hebben we een breed assortiment en winkelen is bij ons erg eenvoudig! Je hebt je nieuwe paar regenlaarzen snel in huis dankzij onze snelle verzending.

FEW LEFT
Basic Mid Black
FEW LEFT
Kvart Black
SALE
Inso Black
SALE
Pagina 1 van 7

402 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK