Laarzen & Enkellaarzen

173 zoekresultaten

Laarzen en laarsjes – van hoog tot laag bij Footway

Wij bij Footway hebben iets met de laars. Lang, kort, breed of smal. Wij houden van alle soorten, kleuren, maten en merken. Wij hebben hard gewerkt om zoveel mogelijk keuze te verzamelen op dezelfde plek en wij zijn hier in geslaagd vinden wij!.

Zodra de laatste zomerzon heeft geschenen worden wij bij Footway heel blij. Dat betekent namelijk maar één ding: laarzenweer!.

Wij hebben voor iedereen en alle smaken laarzen verzameld en hier zijn we trots op. Een paar goede laarzen is namelijk niet alleen lekker warm en praktisch in welk type weer dan ook, ze staan ook nog eens mooi.

De perfecte laars –voor ieder typ en voor iedere stijl

Een mooi paar leren laarzen is dé klassieker deze herfst en perfect te combineren met alle kledingtrends voor meisjes en dames dit seizoen.

Laarzen van Johnny Bulls, Primeboots en Wildfower zijn maar een greep uit de collectie van Footway voor dit seizoen. Van allerlei materialen, met en zonder hak. Maar ook voor de jongens en heren is een paar laarzen gecombineerd met een spijkerbroek een klassieker van alle tijden.

Maak je outfit in de koudste maanden van het jaar compleet met een paar laarzen. Comfort en stijl zijn nog nooit zo makkelijk gecombineerd.

Geen enkele andere schoen daagt je kind zoveel uit om gewoon kind te zijn. Regen, modder, sneeuw, gravel, zon, wind of water. Het maakt eigenlijk niet uit voor een goede laars. Onze meest populaire merken op dit moment voor kinderen zijn Viking, Sorel en Superfit. Maar wat dacht je van een superstoere laars van Timberland of Tretorn. Dus ze kunnen gewoon die boom in voor het bouwen van de ultieme boomhut, de sneeuw in voor de perfect iglo of lekker aan het water spelen met een hengel, schep en emmer.

Laarzen zijn een grote favoriet bij Footway. Omdat deze schoen zich perfect aanpast aan zijn omgeving en ons de ondersteuning, warmte en comfort geeft wat je vaak in de koudere maanden van het jaar zo nodig hebt.

Laarzen en hun onderhoud

Onafhankelijk van het materiaal van je laarzen is goed onderhoud altijd een aanrader om zo lang mogelijk van je laarzen te genieten. Leer goed impregneren voor eerste gebruik, modder en andere viezigheid met een natte doek verwijderen en aan de lucht laten drogen zijn adviezen voor het mooiste resultaat. Ook houden leren schoenen van een behandeling met leervet of schoensmeer in de juiste kleur.

Rubberen laarzen zijn nog makkelijker in het onderhoud. Met een natte doek afnemen en aan de lucht laten drogen. Klaar!

Laarzen online bij Footway

Footway is de beste plaats om eenvoudig en rustig te winkelen voor je nieuwe laarzen of laarsjes. We hebben een groot assortiment en leveren de schoenen snel thuis bij je af.

Ook is onze klantenservice altijd bereikbaar voor vragen.

CHORE
KORTING
Nicole Black
KORTING
KORTING
KORTING
Zebra Black
KORTING
90-11004 Red
KORTING
Frog Green
KORTING
92-00501 Red
KORTING
Panda Black
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 3

173 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK