Schoenen

79 zoekresultaten

Booties – een echte aanvulling in je kast

Stijlvolle booties zijn een aanvulling in iedere schoenenkast. Wat deze laarsjes zo perfect maakt is dat ze bij iedere outfit passen en het hele jaar door gedragen kunnen worden.Wij bij Footway zijn dol op laarsjes en hebben ruim 800 modellen voor jou online staan waaruit je kan kiezen. Alle mogelijke kleuren en prints zijn bij ons verzameld. Jouw favoriet ziet er dus zeker tussen. Met een keuze uit merken Vagabond, Ecco, Duffy, Sugarfree Shoes en Marina Ferranti is het bijna onmogelijk om bij ons niet het perfecte paar booties vandaag nog in huis te halen.

Mix and Match – zo makkelijk met een paar booties

Welke match je maakt met je kledingkast hangt natuurlijk af van welk model, print en kleur laarsje je uiteindelijk kiest bij ons. Een mooi paar zwarte laarzen past mooi bij een beetje versleten spijkerbroek of een stijlvolle zwarte rok. Of wat dacht je van een stijlvolle legging en oversized t-shirt.Gedurende de herfst kan je deze laarzen mooi combineren met een donkerblauwe spijkerbroek en een stijlvolle lange wollen jas. En ook tijdens de winter kan je je nog steeds mooi laten zien met een stijlvol paar lage laarsjes. Samen met een stoer winterjack, een spijkerbroek en een mooie warme gebreide trui steel je makkelijk de show.

Hou van je voeten en van je booties

Als je eenmaal lekker op pad bent met je booties zullen je voeten misschien na een paar dagen wat vermoeid aan gaan voelen. Hier zijn enkele tips om dat gevoel te verminderen. Wissel regelmatig van schoenen. De vermoeidheid die je voelt in je voeten en benen geeft een signaal af dat je te vaak in dezelfde schoenen loopt. Dus wissel af en toe je booties met die leuke hak af met een stoer paar gympen of een laag paar laarzen zonder hak.Enkellaarsjes met een bredere hak zorgen voor meer steun aan je enkels en voeten. Gelukkig zijn bij Footway de meest populaire modellen enkellaarsjes voorzien van bredere hakken. Een goed paar inlegzolen is vaak het halve werk.Vermoeide voeten zijn dol op een behandeling. Verwen jezelf af en toe met een voetmassage. Af en toe vergeten we hoeveel we iedere dag onze voeten nodig hebben en het is belangrijk om goed voor deze trouwe onderdanen te zorgen.

Booties - vandaag besteld, snel in huis

We hebben een breed assortiment waarin je vast en zeker schoenen zal vinden die je mooi vindt en dankzij onze snelle verzending heb je je favoriete paar booties snel in huis. Footway - eenvoudig en snel.

KORTING
EEN PAAR OVER
Elisotas
EEN PAAR OVER
KORTING
EEN PAAR OVER
KORTING
KORTING
KORTING
Perseo Black
KORTING
KORTING
Lago
KORTING
EEN PAAR OVER
Start
KORTING
Pagina 1 van 2

79 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK