Lacoste Schoenen Online

199 zoekresultaten

Lacoste - klassieke elegantie

De krokodil van Lacoste is misschien wel het meest bekende logo ter wereld. En dit logo zie je dus ook zeker terug op alle mooie schoenen van dit bekende Franse modehuis. Lacoste staat synoniem met ontspannen elegantie en is al sinds de oprichting in 1933 een favoriet als het gaat om tennisschoenen en sneakers. En zodra je van het tennisveld afkomt kan je ook bij Lacoste terecht voor klassieke nette schoenen voor een optimaal verzorgde look.

Lacoste – Frans familiebedrijf met scherpe tanden

Lacoste is in 1933 door Franse tennisspeler René Lacoste. Samen met zijn goede vriend André Gillier was het eerste ontwerp het ondertussen wereldberoemde poloshirt met de beroemde krokodil. Lacoste gebruikt dit logo al vanaf dag een als een verwijzing naar de bijnaam van René Lacoste; le Crocodile. Deze bijnaam verwierf hij vanwege zijn vasthoudendheid op de tennisvelden.Laat je verrassen door een uitgebreid aanbod van mooie en comfortabele schoenen van Lacoste. De unieke stijl van Lacoste zorgt ervoor dat je huidige garderobe een frissen en stijlvolle make-over krijgen.

Lacoste – sportief en modieus

Met een paar klassieke schoenen van Lacoste kies je automatisch voor schoenen met een tijdloos design en goede kwaliteit. Wie aan Lacoste denkt, denkt snel aan de mooi gekleurde poloshirts met het beroemde logo. Deze frisse en sportieve look is ook typisch voor alle schoenen van dit beroemde Franse merk. Alle modellen zitten heerlijk comfortabel en volgen de bewegingen van je voeten. Voor alle gelegenheden kan je een mooi paar Lacoste vinden bij Footway. Voor zowel dagelijks gebruik thuis of op het werk of naar een bijzonder feest. Deze schoenen zijn een essentieel onderdeel van je garderobe en zorgen ervoor dat je altijd goed gekleed bent.

Natuurlijk kan je bij Lacoste terecht voor een mooi paar tennisschoenen, maar kijk ook eens naar een mooi paar veterlaarsjes, instappers of nette schoenen van Lacoste. Voor alle seizoenen van het jaar kan je bij Lacoste terecht voor een klassieke schoen met strak design. Je zal verbaasd staan waar deze krokodil je allemaal mee naartoe kan nemen.

Gaat je voorkeur uit naar leren schoenen, zorg dan voor een behandeling met een impregneerspray voor eerste gebruik. Vuil voorzichtig met een natte doek verwijderen en aan de lucht laten drogen. En vergeet niet een behandeling met leervet of een schoensmeer in de juiste kleur. Zo heb je jarenlang plezier van je nieuwe schoenen.

Lacoste – online bij Footway

Heb je uit al dat moois uit ons grote assortiment een keuze kunnen maken, dan zorgen wij dat je nieuwe Lacoste schoenen snel bij je thuisbezorgd worden. Van al dat moois wil je natuurlijk snel gaan genieten!Winkelen bij Footway is erg eenvoudig!

Posts about Lacoste
T
Tobias -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Marthe Lcr Wht/Wht
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 4

199 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK