Lacrosse, Schoenen

25 zoekresultaten

Lacrosse- voor alle weersomstandigheden

Met Lacrosse schoenen maakt het niet uit welke weersomstandigheden je die dag wilt trotseren. Dankzij de unieke materialen en schokdempende elementen zijn deze schoenen meer dan in staat om alle omstandigheden te weerstaan.Ontdek bij Footway een uitgebreide verzameling schoenen van dit gerenommeerde merk dat geen compromissen sluit tussen kwaliteit en functionaliteit.En of je nu op zoek bent naar een gymschoen voor een heerlijke actieve dag of een paar rubberen laarzen voor een lange wandeling in het herfstbos, bij Lacrosse kan je met groot gemak slagen. Met zoveel modellen, kleuren en maten om uit te kiezen kan de hele familie vandaag nog een mooi paar nieuwe Lacrosse uitzoeken. Wij leveren ze graag bij je af!.

Lacrosse – heerlijk comfortabel

Het Amerikaanse merk Lacrosse wordt opgericht in 1897. Vandaag is het merk populairder dan ooit. Ontdek ook het comfort van deze schoenen die zijn ontwikkeld om je voeten droog en warm te houden ongeacht de weersomstandigheden. Lacrosse is de perfecte schoen voor een wandeling of andere sportieve activiteiten. Vanwege de special structuur van de zool zorg een Lacrosse schoen als geen ander voor de perfecte schokdemping. Iedereen die graag actief bezig is weet hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning te krijgen van de schoenen wat je ook doet en waar je op dat moment ook bent.Het bekendste model van Lacrosse is de Aero Head, een model waar vier jaar aan gewerkt is en over meer dan 6000 kilometer is getest onder diverse omstandigheden. Wie kiest voor een paar Lacrosse schoenen krijgt het perfecte paar waterdichte schoenen wat je gedurende de hele dag comfortabel zal ondersteunen.

Lacrosse - een veelzijdige schoen waar je ook bent>/h2> Deze veelzijdige schoen kent vele toepassingen. Outdoor liefhebbers kunnen kiezen uit een grote collective van laarzen die op alles zijn voorbereidt. Met duurzame materialen, stevige constructie en goede pasvorm zijn deze schoenen van Lacrosse geschikt voor alle wandelingen. Met heerlijk ademend materiaal blijven je voeten lekker koel zelfs als de temperatuur buiten oploopt. Een rubberen zool zorgt voor perfecte grip op elk terrein. Een rubberen laars is misschien wel de makkelijkste schoen ooit in onderhoud. Spoel vuil gewoon af en neem de schoenen daarna af met een doek. Laat de schoenen lekker aan de lucht drogen. ## Lacrosse – snel in huis met Footway

Wie graag buiten is weet hoe belangrijk het is om hierbij de juiste schoen of laars aan te hebben. Er is niks zo vervelend als klamme en oncomfortabele voeten als je weet dat je nog even te gaan hebt of gewoon nog niet klaar bent om naar binnen te gaan. Lacrosse zorgt voor het juiste comfort en met een ruime keuze uit diverse modellen en kleuren weten we zeker dat het juiste paar schoenen binnen handbereik is. Zodra je je keuze hebt gemaakt kan je de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de schoenen snel bij je afgeleverd worden zodat je niet lang hoeft te wachten om lekker te genieten van deze mooie schoenen met de juiste ondersteuning.

Posts about Lacrosse
W
Was blij... -
M
Maja -
Show more posts
Pagina 1 van 1

25 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK