Lage schoenen

4.495 zoekresultaten

Lage schoenen – het grooste aanbod van allemaal

Met bijna 7000 paar schoenen is dit de grootste verzameling schoenen bij Footway. Hier vind je merken zoals Crocs, Vans, Kavat, Vagabond en vele andere. Met of zonder veters, voor dames, heren en kinderen. De keuze is hier het grootst!.

Lage schoenen zijn de ideale schoen voor overdag maar ook nadat de zon onder is gegaan kan je met deze schoenen de rest van de avond makkelijk aan.

Lage schoenen – voor de juiste combinatie

Je favoriete spijkerbroek, jurkje, broek of shorts kan je snel matchen met een paar schoenen van Footway. De moderne vrouw heeft de keuze uit comfortabele schoenen van merken zoals Vans, Vagabonds, Rieker en Skechers. Maar nog veel meer moois ligt op je te wachten bij Footway.

Voor de dames zijn lage schoenen met allerlei stijlen te combineren. Een rokje of korte jurk passen heel mooi met een paar lage schoenen van Converse. Of een paar Vans met je mooiste spijkerbroek.Langere jurken (strak of maxi) zijn weer in beter gezelschap met een paar lagere hakken.

De mooiste zomerschoenen voor heren zijn de sneakers en lage schoenen. Vans zijn de perfecte schoenen voor mannen die houden van street-style. Voor een meer klassieke look hebben wij merken zoals Gant en Tommy Hillfiger. Of wat dacht je van paar mooie bootschoenen voor dat ultieme vakantiegevoel.

Voor mannen die graag verzorgd voor de dag willen komen hebben wij lage schoenen van merken zoals Dahlin, Senator, Vagabond en Loake. Een paar mooie leren schoenen is een investering voor vele jaren en voor al die gelegenheden die roepen om een paar nette schoenen helpen wij je graag verder. Om lang te genieten van je leren schoenen is goed onderhoud van belang. Smeer je schoenen indien nodig in met speciaal leervet of schoenensmeer in de juiste kleur. Ook is goed impregneren met een speciale spray voor eerste gebruik aan te raden.

Op kantoor is natuurlijk niet alleen het pak of kostuum van belang. Een paar klassieke schoenen maakt het plaatje af.

Van Oxfords tot Brogues; bij Footway is nieuwe schoenen uitzoeken nog nooit zo makkelijk geweest. Thuis achter je computer kan je rustig alle klassieke modellen bekijken en selecteren op kleur of merk.

Onderhoudstip voor je lage schoenen

Lage schoenen – online bij Footway

Voor dames, heren en kinderen is het aanbod van lage schoenen groot. En omdat lage schoenen zo heerlijk comfortabel zijn kan je ze moeiteloos de hele dag lekker dragen. Het wordt natuurlijk wel moeilijk kiezen uit ons grote assortiment. Als je je keuze gemaakt hebt, kun je eenvoudig bestellen en zorgen we ervoor dat je nieuwe schoenen snel bij je in de kast staan!

Spacit Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 75

4495 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK