Alledaagse Schoenen

24 zoekresultaten

Chipie - Vrolijkheid in je garderobe

De schoenen van Chipie stralen vrolijkheid uit en zijn een echte must voor in je kledingkast. Chipie maakt comfortabele, jeugdige schoenen voor vooral vrouwen en kinderen. Al sinds 1989 ontwerpt en verkoopt Chipie schoenen en kiest altijd voor heerlijke materialen en vrolijke kleuren, wat er voor zorgt dat de schoenen populair geworden zijn bij een breed publiek. Een outfit kan helemaal opfleuren als je deze styled met een paar Chipie schoenen.

Chipie - Van denim naar schoenen

Chipie werd opgericht eind 1967 in Carcassonne in het zuiden van Frankrijk. De oprichter van het merk, de 17-jarige Jean-Michel Signoles begon met het merk na eerder gewerkt te hebben met vintage kleding uit Amerika en maakte vooral denim kleding. Pas jaren later begon het merk met het ontwerpen van schoenen. De unieke stijl van de schoenen zorgde ervoor dat ze al gauw net zo populair als de kleding werden en worden tegenwoordig over de hele wereld verkocht.

Vrolijke schoenen voor jong en oud

De trendy schoenen van Chipie zijn geschikt voor iedereen. Er zijn ook leuke, kleurrijke modellen voor kinderen verkrijgbaar die eenvoudig en stijlvol tegelijk zijn. Veel van de modellen hebben dierenprints of een bedrukte voering wat het natuurlijk extra leuk maak voor kinderen om ze te dragen! De schoenen van Chipie worden gemaakt van leer in verschillende kleuren en comfortabele voeringen. Deze schoenen zullen een grauwe dag al gauw minder grauw maken. Draag de schoenen onder een paar jeans met een leuk t-shirt of een vrolijk zomers jurkje voor een ultieme feel good look.

Chipie online bij Footway

Hier bij Footway hebben we Chipie schoenen voor dames en kinderen in allerlei vrolijke ontwerpen en modellen. Het speelse design geeft je meteen een goed gevoel en je zal ze niet gauw meer in de kast willen zetten. Als je op zoek bent naar een speciaal design dan kun je ons dat laten weten en dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Onze professionele, vriendelijke klantenservice staat altijd voor je klaar. Begin met winkelen bij Footway!

Pagina 1 van 1

24 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK