Mary Jane's

353 zoekresultaten

Mary Janes – de schoen die nooit uit de mode raakt

Het model Mary Janes is meer dan 100 jaar oud en is gedurende die tijd door groot en klein gedragen. Ze passen bij iedere gelegenheid en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en materialen. Wat het model herkenbaar maakt bij iedereen is de gesp over de voet en de afgeronde teen. Maar wat is het toch dat deze schoen zo populair maakt en hoe kan je deze schoenen het beste matchen met je eigen stijl?

De beste stijltips voor je Mary Janes

Mary Janes passen bij alle smaken en stijlen, en dat is precies waarom deze schoenen zo populair zijn. Van jonge meisjes tot volwassen vrouwen en bij iedere gelegenheid. Ga je uit eten of op een date dan kan je een paar Mary Janes met hakken combineren met een mooie jurk voor de perfecte romantische look. Een stoere jas over je schouders is dan een spannend en onverwacht detail. Mary Janes passen ook heel mooi bij een stoere spijkerbroek en een mooie blouse als de scholen weer begonnen zijn.Een nieuwe en populaire combinatie is een paar Mary Janes met een vrolijke kleur en hip design gecombineerd met een korte broek en een mooi wit T-shirt. Die combinatie zorgt voor een speelse en jeugdige look. En door deze look te combineren met tops in verschillende kleuren kan je iedere dag opvrolijken.Maar Mary Janes voelen zich ook prima thuis in een meer professionele setting. Een paar Mary Janes met hakken gecombineerd met een egale rok en een mooie witte blouse en je bent klaar voor die presentatie op kantoor. Een mooie elegante jas erbij op een koudere dag en je bent klaar voor iedere uitdaging.

Wie was eigenlijk Mary Jane?

Mary Jane was een tekenfilmfiguur aan het begin van de 19e eeuw. Zij was het die dit soort schoenen populair maakte en al snel werd haar naam verleend aan deze schoen. Tot aan 1930 werden deze schoenen door zowel jongens als meisjes gedragen, maar tegenwoordig zijn het alleen de meisjes en dames die deze schoenen graag dragen. In veel landen waar een schooluniform wordt gedragen zijn Mary Janes een standaard onderdeel van het uniform vanwege de duurzaamheid en comfortabele pasvorm.

Mary Janes bij Footway

Bij de grootste online schoenenwinkel zijn er veel verschillende modellen Mary Janes verkrijgbaar. Bekende merken zoals Esprit, Hush Puppies en Timberland. Er zijn modellen zonder en met hakken, met en zonder print, egaal of kleurrijk, formeel en minder formeel. Als je op zoek bent naar het perfecte paar Mary Janes dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen in ons grote assortiment. Je zal verbaasd staan over het aanbod bij ons.Je nieuwe schoenen heb je snel in huis dankzij onze snelle levering. Winkelen bij Footway is een piece of cake! Wat wil je nog meer?

EEN PAAR OVER
KORTING
Kio Black
EEN PAAR OVER
Tanaro White
KORTING
Siena
KORTING
EEN PAAR OVER
Kio Brown
EEN PAAR OVER
KORTING
Pagina 1 van 6

353 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK