Le Chameau Schoenen Online

0 zoekresultaten

Le Chameau – bewezen kwaliteit

Kies voor Le Chameau laarzen en schoenen als je kiest voor mooie, warme en droge voeten. Ongeacht de weersomstandigheden zijn deze laarzen de stijlvolle keuze op dit moment.Le Chameau is wereldleider in waterbestendige schoenen op dit moment. Het Nederlandse weer laat nog wel eens te wensen over en vooral de herfst en lente staan bekend om vele natte dagen. Dat hoeft dus gelukkig niet te betekenen dat je je op al die dagen op saaie rubberen laarzen hoeft te begeven.Vandaag de dag is Le Chameau hofleverancier van het Engelse koningshuis en dat is toch wel de hoogste bevestiging van de kwaliteit van deze mooie laarzen.

Le Chameau – Frans vakmanschap van vissers tot koninklijke families

Le Chameau is een historische Frans bedrijf wat in 1927 wordt opgericht door Claude Chamot. Het assortiment bestaat uit rubberen laarzen die door hun design de nieuwsgierigheid hebben opgewekt van miljoenen mensen wereldwijd. Welk idee je ook hebt van een rubberen laars, hier wordt je aangenaam verrast over wat je allemaal nog meer met rubber kan doen. Laarzen van Le Chameau zijn niet alleen stijlvol maar zijn ook nog eens functioneel. Er is jaren gewerkt aan de ontwikkeling van deze laarzen en dat merk je als je ze voor de eerste keer aantrekt. Het maakt bij deze mooie laarzen eigenlijk helemaal niet uit wat je die dag hebt gepland. Stoere laarzen zijn voor iedere dag!

Le Chameau – duurzaam en elegant

Le Chameau Vierzon is een van de meest iconische modellen op dit moment. Bijna 50 jaar geleden ontworpen en vandaag de dag nog net zo populair. Van Franse wijnboeren tot de Engelse adel; deze mooie laarzen zie je overal terug. En het grote voordeel van deze laarzen is dat ze niet alleen je voeten heerlijk droog en warm houden maar ook nog eens stijlvol genoeg zijn om overal te dragen.Stem de laarzen van Le Chameau af met functionele kleding en je kunt de hele dag lekker genieten van de frisse buitenlucht en ongestoord genieten van de natuur om je heen.Ook rubberen laarzen houden van een beetje aandacht. Maak de laarzen aan het eind van de dag schoon met een vochtige doek en laat de laarzen aan de lucht drogen.

Le Chameau – snel in huis met Footway

Zoek je een paar schoenen of laarzen voor een redelijke prijs van een toonaangevende schoenfabrikant, dan kom je snel genoeg uit bij Le Chameau. Deze hofleverancier van mooie en functionele laarzen heeft vele modellen en kleuren in het assortiment dat het hele gezin vandaag nog een nieuw paar laarzen kan uitzoeken. Hiermee is iedereen klaar voor een heerlijke wandeling in het bos als de natuur op zijn mooist is in de herfst. En ook gedurende de koude wintermaanden blijven je voeten heerlijk warm.Wij zorgen dat de laarzen snel bij je afgeleverd worden. Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers op de klantenservice helpen je graag verder.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×