Lloyd Schoenen Online

172 zoekresultaten

LLOYD schoenen, kwaliteit en comfort in 1!

Lloyd schoenen, het klinkt als een Amerikaans of Engels merk, echter zijn deze van hoge kwaliteit schoenen van Duitse bodem. Een jonge ondernemer uit een schoenmakers familie, H.F Meyer, begon ooit in 1988 door zijn eigen schoenen fabriek te openen. Hij koos voor het beste leer om zo een perfect zittende schoen te ontwikkelen. Inmiddels zijn we jaren verder en nog steeds hanteert Lloyd schoenen dit concept. Het ontwerp kan variëren, maar zowel trendy en klassieke modellen hebben één ding gemeen en dat is de kwaliteit. Door het draaggemak kunnen de schoenen van Lloyds de hele dag gedragen worden.

Hoe behandel ik mijn LLOYD schoenen?

Lloyd schoenen zijn gemaakt van sterke en flexibele materialen welke weinig zorg nodig hebben. Schoenen die prettig dragen moet zo lang mogelijk mooi blijven! Houdt de schoenen zo schoon mogelijk. Wanneer de schoenen nat zijn, laat de dan drogen in de open lucht. Laat nooit schoenen drogen bij een warmtebron. Heb je wat vuil op je Lloyd schoenen? Borstel dan je schoenen met een zacht borsteltje en een beetje schoon water. Zorg ervoor dat je regelmatig je lederen schoenen smeert om zo het goede leer lekker soepel en zacht te houden. Als je je schoenen met enige regelmaat goed behandelt, heeft u jaren lang plezier van deze top schoen!

Wanneer kan ik mijn LLOYD schoenen dragen?

Lloyd schoenen heeft een gevarieerd ontwerp wat bij elke soort gelegenheid past. Of je nou opzoek bent naar een trendy schoen of een klassieke schoen, voor elke gelegenheid is er bij de Lloyd schoenen collectie wat te vinden. En wat ontzettend belangrijk is, de Lloyd schoen is niet alleen een plaatje om te zien, ze zitten ook ontzettend comfortabel en zijn van zeer goede kwaliteit! Lloyd schoenen voldoen helemaal aan de wensen van mensen die prachtige schoenen willen en welke ook nog heerlijk zitten.

KW online at Footway

Bij Footway kun je diverse soorten schoenen en laarzen vinden. Footway heeft een grote voorraad en collectie van schoenen en laarzen. Het voordeel is dat Footway vanaf hun eigen magazijn verzendt. Door de snelle levering heb je snel je gewilde schoenen bij je thuis! En wanneer je nou van gedachte bent verandert of de schoenen niet passen, dan kan je ze altijd terug sturen. Dus ben je opzoek naar goede kwaliteit schoenen en dat allemaal voor een lage prijs, bekijk dan onze voorraad op de website!

Jost Black
KORTING
Danilo Tdm
KORTING
Dane Tdm
KORTING
Dakin Tdm
KORTING
Dylan Black
KORTING
Godwin Tdm
KORTING
Barton Tdm
KORTING
Osmond Noce
KORTING
Maran Cigar
KORTING
Garvin Black
KORTING
Gama Ocean
KORTING
Dorien Black
KORTING
Madoc Black
KORTING
Gala Cognac
KORTING
Genf Cocos/blue
EEN PAAR OVER
Gama Cigar
KORTING
Pares Black
KORTING
Diaz Tdm
KORTING
Belas Ebony
KORTING
Vento Black
KORTING
Pagina 1 van 3

172 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK