Loake, Schoenen

27 zoekresultaten

Loake – 130 jaar klassieke kwaliteit

Voor alle mannen die op zoek zijn naar hét paar nette en klassieke schoenen is de zoektocht bij deze ten einde.Een paar schoenen of laarzen van Loake staat garant voor traditie, kwaliteit en eindeloze stijl.Achter ieder paar schoenen van Loake zit hetzelfde idee; een stijlvolle en goed gemaakte schoen met hoge kwaliteit en comfort. Het ontwerp van deze handgemaakte schoenen is al meer dan 100 jaar hetzelfde gebleven en worden nog steeds met de hand gemaakt op dezelfde locatie waar het allemaal is begonnen, in Engeland.

Loake – familiebedrijf met smaak

3 broers uit de familie Loake beginnen in 1880 met het maken van traditionele handgemaakte schoenen in het Engelse Kettering (Northamptonshire) en na 130 jaar en vijf generaties is er eigenlijk weinig verandert. De schoenen worden nog steeds op dezelfde locatie gemaakt en is nog steeds in handen van de familie zelf. Er is uitgerekend dat er wereldwijd 50 miljoen paar schoenen is verkocht sinds de oprichting en de schoenen worden met groot succes geëxporteerd naar ruim 50 landen.In 2007 krijgt Loake zelfs Koninklijke erkenning door de Royal Warrant of Appointment to HM The Queen.Mannen zijn dus in goed gezelschap met een paar Loakes. Een klassiek paar instappers, loafers of enkellaarzen staan bij Loake garant voor een verzorgde uitstraling voor heren met smaak.

Loake – stijl en onderhoud

De meeste modellen van Loake worden gemaakt in van leer en suède in de klassieke kleuren zwart, grijs en bruin. Hierdoor zijn ze dus geschikt om te matchen met alles wat op dit moment al in je klerenkast hangt.Leren schoenen dienen voor eerste gebruik geïmpregneerd te worden zodat ze beter tegen vuil en water zijn beschermd. Een behandeling met leervet of schoensmeer zorgt ervoor dat het leer niet uitdroogt en soepel blijft.Suède gaarne voor eerste gebruik impregneren zodat het beter is bestand tegen vocht. Ook kan je dit materiaal opborstelen met een speciale suèdeborstel om ze er als nieuw uit te laten zien. Regelmatig impregneren en borstelen wordt aangeraden.

Loake – online bij Footway

Wij bij Footway zorgen ervoor dat je niet langs alle winkels hoeft te slenteren op zoek naar een klassiek paar Loakes. We hebben een groot assortiment en winkelen bij ons is erg makkelijk, want je kunt vanuit je luie stoel langs al dat moois scrollen en het paar uitzoeken wat je het meest bevalt. En met een simpele muisklik zorgen wij ervoor dat je nieuwe paar Loakes supersnel bij je thuis wordt afgeleverd.

Pagina 1 van 1

27 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK