Lundhags, Schoenen

5 zoekresultaten

Lundhags - kwaliteit en comfort

Lundhags werd opgericht in 1932, toen Jonas Lundhag zijn kleine schoenmakerij startte in een plaatsje net buiten Östersund, Zweden. Het begon allemaal met de Lundhags boots en tegenwoordig staan ze hier nog steeds het meest bekend om. Jonas begon met het maken van schoenen en boots omdat hij zag dat er behoefte was aan schoenen die lang mee zouden gaan, geschikt waren voor lange wandelingen en alle jaargetijden. Door de jaren heen zijn ze de schoenen blijven ontwikkelen. Het is lang een familiebedrijf geweest, maar tegenwoordig is het Swix Sport AS die het roer overgenomen heeft en ze de mogelijkheid heeft kunnen bieden te groeien en hun producten nóg meer te ontwikkelen. Dankzij deze ontwikkelingen gaan de schoenen lang mee en kunnen ze van generatie op generatie worden doorgegeven. Met de schoenen van Lundhags weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Schoenen voor al je avonturen

In het assortiment van Footway kun je veel verschillende modellen boots en schoenen van Lundhags vinden. Ze worden gemaakt van verschillende soorten materialen, maar hebben allemaal even goede eigenschappen. Met de schoenen en boots van Lundhags kies je voor comfort, duurzaamheid en de hoogste kwaliteit. Maak je klaar voor al je avonturen en bestel vandaag nog je nieuwe Lundhags.

Een ruimte keuze aan modellen

Maak je graag lange wandelingen en trek je graag de natuur in, ongeacht jaargetijde? Dan weet je vast dat niets zo vervelend is dan pijnlijke, koude en natte voeten. Investeren in een paar goede schoenen is dan ook een echte must voor de outdoorliefhebber of wandelaar. Dankzij de duurzame materialen en geweldige eigenschappen van de Lundhags schoenen en boots weet je zeker dat je hiermee een goede keuze maakt. En of je nou van hoge of lage modellen houdt, hier bij Footway vind je het allemaal. Wil je dat je schoenen extra lang meegaan? Let er dan goed op van welk materiaal ze gemaakt zijn, zodat je ze op de juiste manier kunt verzorgen. Met een beetje liefde blijven je schoenen langer mooi en heb je er langer plezier van.

Lundhags online bij Footway

Heb je een weekend vrij en plannen om eropuit te gaan? Bestel dan nu alvast een paar stevige en comfortabele Lundhags schoenen, zodat je zeker weet dat je geen last van je voeten krijgt en dat ze lekker warm en droog zullen blijven. We hebben verschillende modellen waaruit je kunt kiezen, dus je hoeft alleen nog maar je favorieten te vinden. Bestellen bij Footway is gemakkelijk en we zorgen ervoor dat je ze snel in huis hebt. Waar wacht je nog op?

Pagina 1 van 1

5 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK