Lyle&scott Schoenen Online

27 zoekresultaten

LYLE & SCOTT schoenen, de tijdloze schoenen van nu

Lyle & Scott is een tijdloze mode-label uit Schotland met al meer dan 130 jaar ervaring. De lijn van Lyle & Scott bestaat niet alleen uit schoenen, maar ook uit jassen, shirts, jeans, T-shirts en accessoires voor de liefdevolle modeliefhebber met stijl. Lyle en Scott schoenen hebben een ontwerp dat eenvoudig is met de nadruk op een gevoel van goed geklede tijdloosheid voor elke situatie. Het merk kenmerkt zich met het beroemde steenarend logo. Hetgeen symboliseert betrouwbaarheid en kwaliteit. Precies hetgeen wat de schoenen perfect beschrijft, betrouwbare kwaliteit. En wie wilt dat nou niet? Een tijdloze betrouwbare en van goede kwaliteit schoen, welke door zijn eenvoud geschikt is voor elke situatie!

Eenvoudig je LYLE & SCOTT schoenen mooi houden

Met een paar praktische tips behoudt je je mooie Lyle & Scott schoenen. We snappen dat je deze fantastische schoenen direct aan wilt trekken zodra ze bij je thuis arriveren. Maar toch adviseren we je altijd om voor de eerste draagbeurt ze te behandelen met bijvoorbeeld een geïmpregneerde spray om zo het vuil zoveel mogelijk te weren. Spuit de spray gelijkmatig en op een afstad van circa 20 centimeter afstand op de schoen. Spray niet te dichtbij in verband met vlekken welke hierdoor kunnen ontstaan. Heb je nou toch een vlekje gekregen op je schoenen, maak deze dan schoon met water en een zachte vochtige doek of gebruik een speciaal zacht borsteltje. Vergeet niet na het reinigen de schoenen goed te laten drogen. Doe dit niet bij een warmtebron of in de zon. Na het drogen nogmaals behandelen met een geïmpregneerde spray en je kan weer volop genieten van je schoenen!

LYLE & SCOTT schoenen, eenvoud voor overal

Welke schoenen zijn je favoriet? Als je op zoek bent naar een mooie en comfortabele schoen moet je gaan voor Lyle & Scott. De eenvoudige maar uitgebreide collectie heeft veel keus. Een mooie schoen met bijvoorbeeld een gemakkelijke vetersluiting, welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Stijlvol, eenvoudig en ontworpen in onder anderen zacht leer. Lyle en Scott schoenen hebben een ontwerp dat eenvoudig en overzichtelijk is, maar waar sportiviteit en tijdloosheid niet ontbreekt. De eenvoud van deze schoenen passen onder de meeste omstandigheden. Combineer de schoenen met je favoriete jeans of een nette pantalon. Alles is mogelijk.

Ook LYLE & SCOTT is online te vinden bij Footway

Bestel online je favoriete schoenen in de uitgebreide webshop van Footway. Door het uitgebreide eigen magazijn zijn je favoriete schoenen snel op “the place to be”. Zoek je favoriete schoenen in het brede aanbod. Er is voor elke behoefte en smaak een passende schoen te vinden!

Thomson White
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Teviot Twill White
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

27 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK