Manas Schoenen Online

0 zoekresultaten

Manas – Italiaanse kwaliteit

Manas is een van de vele Italiaanse merken die je bij ons kunt vinden. De Italianen staan bekend om het maken van schoenen van de hoogste kwaliteit en Manas is hier natuurlijk geen uitzondering op. Manas maakt damesschoenen met een mooi design en van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een paar schoenen die je dagelijks kunt dragen tijdens de zomer, of een paar schoenen voor een meer feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft of een examenfeest? Dan is Manas de juiste keuze voor jou. Laarzen, sandalen of hakken, wat je ook zoekt, je kunt het waarschijnlijk vinden in het assortiment van Manas.

Manas- Innovatieve technologie

De geschiedenis van Manas begon in 1956 toen Giuseppe Sagripanti zijn kleine ambachtelijke laboratorium in Montecosaro begon. De eerste "Conchita" sloffen werden hier ontworpen en nóg comfortabeler gemaakt dankzij vulcanisatie, een proces dat rubber elastisch en duurzaam maakt. Dankzij deze nieuwe techniek kwamen al gauw de eerste bestellingen binnen uit andere delen van Europa. In het begin van de jaren '70 had het merk haar structuur gevonden en met de eerste letters van de namen van zijn zonen werd de naam Manas gevormd.

Manas- stijlvolle schoenen van hoge kwaliteit

Manas richt zich op vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle schoenen voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden als ze zich extra mooi aan wilt kleden. De schoenen worden gemaakt van verschillende materialen zoals leer, textiel en kunststof. Ongeacht van welk materiaal de schoenen gemaakt zijn, zijn ze van een erg hoge kwaliteit en zul je er lang plezier van hebben. De schoenen van Manas kunnen goed gecombineerd worden met een lange jurk of een mooie rok.

Manas online bij Footway

Met lange ervaring en een goede reputatie over de hele wereld is Manas een merk dat erg bekend is op de schoenenmarkt. Hier bij Footway hebben we verschillende modellen in het assortiment waar je uit kunt kiezen. Winkelen bij ons is eenvoudig em kan gewoon thuis vanaf de bank. Ga er dus maar eens lekker voor zitten en bekijk ons assortiment van Manas. We hopen natuurlijk dat je bij ons zal slagen voor een mooi paar nieuwe schoenen en we willen het zoeken naar je droomschoenen dan ook zo makkelijk mogelijk voor je maken. Maak gebruik van onze handige filter opties of neem persoonlijk contact met ons op per telefoon of e-mail. We vinden het altijd leuk om van je te horen en helpen je graag bij je zoektocht! Welkom bij Footway!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×