Meadows Schoenen Online

0 zoekresultaten

Meadows - elegante bruidsschoenen

Het merk Meadows specialiseert zich in het maken van bruidsschoenen die een zodanige prettige pasvorm en goed comfort hebben dat ze een hele dag gedragen kunnen worden. Een bruiloft wordt meestal gezien als de belangrijkste dag in iemands leven en Meadows draagt daar graag een steentje aan bij. Dus als je nog op zoek bent naar een paar prachtige bruidsschoenen voor je grote dag, neem dan eens een kijkje in het assortiment van Meadows. Er is meer mogelijk dan je denkt! Je kunt de schoenen bijvoorbeeld na de bruiloft ook goed combineren met een paar skinny jeans en een wit colbert voor een stijlvolle, nette look.

De groeiende populariteit van Meadows

Meadows werd opgericht in Norwich, Engeland in 1984 en maakt schoenen met een luxe en elegante look met een prijskaartje eraan dat voor een groot publiek betaalbaar is. Meadows maakt prachtige bruidsschoenen en levert deze aan resellers over de hele wereld. De schoenen van Meadows worden regelmatig gebruikt in verschillende TV producties en operahuizen over de hele wereld en dat heeft natuurlijk bijgedragen aan de groeiende populariteit van het merk. Mocht je trouwplannen hebben of iemand kennen die binnenkort gaat trouwen en nog geen schoenen heeft, dan kunnen we het assortiment van Meadows echt aanbevelen.

Meadows - speciaal met de hand gemaakt

Als je op zoek bent naar schoenen voor een zorgeloze bruiloft, dan ben je hier aan het juiste adres, want Meadows is gespecialiseerd in het maken van bruidsschoenen die je de hele dag zonder problemen kunt dragen. Je hoeft dus niet meer te denken aan het meenemen of kopen van een paar extra sneakers of slippertjes voor als je niet meer op je hakken kunt lopen. Maar niet alleen de bruid kan profiteren van dit comfort. Meadows maakt namelijk ook schoenen voor bruidsmeisjes en de bruidegom! Op die manier kunnen jullie goed matchen en krijgt niemand last van pijnlijke voeten. De schoenen van Meadows worden met de hand gemaakt door getalenteerde schoenmakers en kunnen zelfs in speciale kleuren besteld worden bij de leverancier. Dus als je op zoek bent naar een specifieke kleur die matcht bij je boeket of de stropdas van de bruidegom dan is dit een goede tip.

Meadows online bij Footway

Bij Footway hebben we veel verschillende merken in het assortiment, waaronder de mooie schoenen van Meadows. Op dit moment kun je alleen de bruidsschoenen in ons assortiment vinden, maar we hebben genoeg andere mooie merken die schoenen aanbieden voor de bruidegom en bruidsmeisjes. Mocht het niet lukken om de schoenen te vinden die je zoekt, neem dan contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×