Melvin & Hamilton, Schoenen

3 zoekresultaten

MELVIN & HAMILTON schoenen, stijlvol met een moderne touch

In 1988 werd de zogeheten zakenlook ontdekt onder de jonge mannen. De look waarin in hun vrije tijd klassieke schoenen werden gedragen. Dit werd de periode waarin Rajab Choukair de Melvin & Hamilton schoenen ontwikkelde. Een klassieke schoen, met een uitgesproken karakter. Stijlvol en jonger dan andere schoenen collecties. Choukair had als doel de beste schoenen te produceren voor de beste prijs. Doordat het leer met de hand is bewerkt, geeft het elke paar schoenen een uniek karakter. Melvin & Hamilton schoenen kan je dragen bij elke stijlvolle look door zijn eigentijdse en uitgesproken karakter.

Behoudt de klassieke MELVIN & HAMILTON schoenen door een goede verzorging

De schoenen van Melvin & Hamilton zijn met de hand bewerkt en gemaakt van het beste leer. Om deze klassieke stijlvolle schoen zo veel mogelijk zijn mooie klassieke uitstraling te laten behouden is het dan ook belangrijk dat je de schoenen goed verzorgt. Zodra je een vlek op de schoen hebt, neem deze dan af met een vochtige, schone en doek. Droog vervolgens de schoen goed. Het is belangrijk om het geweldige leer soepel en zacht te houden. Zo voorkom je scheuren en beschadigingen aan het leer en behoudt je de mooie schoen. Het is daarom ook belangrijk om de schoenen te behandelen met een daarvoor geschikte schoensmeer.

Een formele of informele gelegenheid? MELVIN & HAMILTON schoenen!

Stijlvol met een moderne touch, zo kan je de Melvin & Hamilton schoenen het beste omschrijven. De modellen zijn voor zowel de mannen als de vrouwen net zo stijlvol. De mannen kunnen ze voor formele gelegenheden dragen zoals het werk, maar ook in hun vrije tijd passen de Melvin & Hamilton schoenen perfect. Je kan de schoenen combineren met een mooi pak, maar het staat ook stijlvol onder een nette jeans. De Melvin & Hamilton schoenen worden vol zelfverzekerdheid gedragen door vrouwen. Of ze ze nou dragen terwijl ze naar de stad gaan, of naar een speciale gelegenheid, met Melvin & Hamilton schoenen aan je voeten kom je altijd stijlvol voor de dag.

Bestel makkelijk MELVIN & HAMILTON schoenen bij Footway

Ben je opzoek naar stijlvolle en mooie leren schoenen welke zowel gedragen kunnen worden bij formele en informele gelegenheden, kijk dan eens op de website van Footware. Je kan hier makkelijk winkelen en je hebt een grote keuze uit schoenen. Zit je favoriete schoen er niet bij? Kan dan gerust tussen het grote aanbod van andere merk schoenen. Doordat wij leveren vanuit ons eigen magazijn, hebben we een snelle levertijd.

Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK