Menbur Schoenen Online

49 zoekresultaten

MENBUR schoenen, dé schoenen voor vrouwen bij een feestelijke gelegenheid

Sinds 1967 worden Menbur schoenen gemaakt in het Spaanse Grenada. Elk jaar weer weet Menbur te verrassen met weer een nieuwe collectie schoenen. Menbur schoenen zijn vrouwelijk en elegant. Elegantie en fijnzinnigheid zijn de kernmerken welke de schoenen het beste omschrijven. De schoenen zijn uitermate geschikt om gedragen te worden tijdens feestelijke gelegenheden. Er zijn ook voor iedereen andere gelegenheid prachtig schoenen te vinden. Zo is de Menbur bruidschoen een populaire schoen. Maar ook als je opzoek bent naar pumps, of prachtige sandalen, vaak voorzien van een elegante hoge hak, dan ben je bij Menbur aan het juiste adres.

MENBUR schoenen verdienen een goede verzorging

De elegante schoenen van Menbur wil je natuurlijk mooi houden. Daardoor is het belangrijk dat je de schoenen goed behandelt. Wanneer je een kleine vlek hebt gekregen op je Menbur schoenen, kan je deze met een vochtige, schone en gladde doek verwijderen. Laat de schoen goed drogen in de openlucht. Laat nooit drogen in de zon of bij een andere warmtebron. Wanneer je de Menbur schoenen hebt met mooie suède, kan je dit suède ruw houden door dit met een geschikt borsteltje te borstelen. Het leer behandel je met een daarvoor bestemde leer vet en zo kun je nog jaren lang op elke feestje lopen op je elegante Menbur schoenen.

Behoudt je elegante MENBUR schoenen elegant

Prachtige hakken, stijlvolle satijnen stiksels en luxe stenen, maken de Menbur schoenen een ware eyecatcher. Mede doordat Menbur gebruikt maakt van de beste en mooiste materialen is dit een merk wat je altijd bij zal blijven. Naast allerlei verschillende kleuren, zijn er ook meerdere modellen te vinden. Of je voor een stijlvolle pump kiest, of een luchtige sandaal voor een chique diner of classy high heels voor een feestje, bij Menbur schoenen vind je zeker de juiste schoenen.

Prachtige MENBUR schoenen bestel je natuurlijk bij Footway

Zoek je elegante classy schoenen om je outfit compleet te maken, dan zit je bij Menbur schoenen altijd goed. Kijk in ons uitgebreide assortiment voor de mooiste schoenen, welke perfect passen onder je mooie jurk of elegante jeans. Door onze makkelijke webshop vindt je zo de juiste schoenen voor elke gelegenheid. En omdat we alles op voorraad hebben en leveren vanuit ons eigen magazijn hoef je niet lang te wachten om mooi voor de dag te komen! En mochten je favoriete schoenen nou niet tussen de Menbur collectie zitten, kijk dan verder in ons uitgebreide assortiment en vindt hier de perfecte schoenen voor jou!

Yasleh
SALE
4679
SALE
Yasleh
SALE
Tyree
SALE
Impati
FEW LEFT
Convallaria
FEW LEFT
Fawcett
FEW LEFT
049960W19
FEW LEFT
Arvensis
FEW LEFT
Prut
FEW LEFT
Parnasuss
FEW LEFT
Chistine
FEW LEFT
Fairbanks
FEW LEFT
Raslton
FEW LEFT
Damia
FEW LEFT
Dnieper
FEW LEFT
Danube
SALE
Ural
FEW LEFT
Tianshan
FEW LEFT
Barrymore
FEW LEFT
Model 05163
FEW LEFT
Mare
FEW LEFT
Perici
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Savoia
FEW LEFT
Mologa
FEW LEFT
Pasionaria
FEW LEFT
Aloe Stritulata
FEW LEFT
Lyell
SALE
Aland
SALE
Sylva
SALE
Salvia
SALE
Acer
SALE
Isre
SALE
Blum
SALE
Cynara
SALE
Rooney
SALE
Impati
SALE
Baker
SALE
Yasleh
SALE
Aland
SALE
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

49 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK