Merrell, Schoenen

460 zoekresultaten

Merell - voor outdoor liefhebbers die van mooie schoenen houden

Met een paar schoenen van Merell ben je overal klaar voor, of je nu gaat wandelen, hardlopen of een uitstapje gaat maken en mooie en comfortabele sandalen nodig hebt. Merell is een Amerikaans schoenenmerk dat de focus legt op comfort en functionaliteit en tegelijkertijd op het maken van leuke en mooie schoenen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Merell werd opgericht in 1981 door drie collega's in de vrijetijdsschoenenbranche, die een eigen bijdrage wilden leveren aan de schoenengeschiedenis. De focus lag toen al op schoenen ontworpen voor outdoor liefhebbers en hun behoeften. Sinds 1981 is het merk alleen maar gegroeid en vandaag de dag is Merell een gigant wat betreft sportieve schoenen en wordt over de hele wereld verkocht.

Combinatie van functionaliteit en design

Bij Merell hebben ze echt begrepen dat functionele schoenen voor sport en vrijetijd ook mooi kunnen zijn. Daarom zijn hun modellen verkrijgbaar in veel verschillende leuke en kleurrijke designs. Wat dacht je van een functionele wandelsandaal met mooie smalle bandjes in turquoise en blauw? Of een paar terrein hardloopschoenen in roze en groen? Of een paar waterdichte laarzen voor de winter, waarmee je je, ondanks de functionaliteit, toch mooi in kunt voelen? Dat is Merell in een notendop.

Schoenen voor alle weersomstandigheden en seizoenen

Veel van de schoenen van Merell zijn waterdicht, ongeacht of we het hebben over wandelschoenen, winterlaarzen of zomersandalen. Controleer altijd van welk materiaal je schoenen gemaakt zijn en lees de bijbehorende onderhoudstips, zodat je weet op welke manier je ze het beste kunt verzorgen. Op die manier zorg je ervoor dat je schoenen langer meegaan en zal je er dus ook langer plezier van hebben.

Merell online bij Footway

We hebben meer dan 400 Merell modellen in ons assortiment en we durven daarom te zeggen dat we er zeker van zijn dat je een paar geschikte schoenen zult vinden die aan jouw behoeften voldoen. Of je nou mooie en comfortabele sandalen nodig hebt voor uitstapjes in de zomer of een paar winterlaarzen, Merell heeft het allemaal. Bij Footway kun je eenvoudig winkelen in ons grote assortiment en heb je je schoenen snel in huis.

Posts about Merrell
S
Steven -
T
Tom Norrlander -
Show more posts
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 8

460 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK