Mexx, Schoenen

6 zoekresultaten

Mexx - Tijdloos en modieus

Mexx, dat in de jaren '80 opgericht werd in Nederland, richt zich op modebewuste, stijlvolle vrouwen die graag schoenen van een goede kwaliteit dragen, tegen een betaalbare prijs. Mexx heeft collecties met een vrouwelijk design en klassieke lijnen en maakt tijdloze schoenen die al gauw tot je meest gedragen paar zullen behoren. De schoenen zijn erg stijlvol en kunnen dan ook jaar na jaar gedragen worden. Ze gaan echt met de tijd mee en worden nooit saai. Je kunt je voorstellen dat de schoenen van Mexx dan ook door de jaren heen erg populair zijn geworden, en veel vrouwen hebben een paar Mexx schoenen in hun schoenenkast staan.

Een kus van Mexx

Mexx werd opgericht in 1986 in Amsterdam, door Rattan Chadha die van zijn twee merken, Moustache (M) en Emanuelle (E) één nieuw merk maakte. Om de naam compleet te maken werden er twee XX, die een kus symboliseren, achter de M en E gezet. Tegenwoordig is Mexx nog steeds gebaseerd in Amsterdam en heeft een team van 550 mensen op het hoofdkantoor en nog eens 3650 medewerkers op locaties over de hele wereld.

Mexx schoenen - voor alle generaties

Mexx biedt een breed assortiment aan voor vrouwen, mannen en kinderen en ze maken moderne, gedurfde urban collecties. De schoenen worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen en het design is stijlvol en zorgt voor een ultiem comfort voor je voeten. Ze hebben alles van snekers tot nette schoenen en voor de kleintjes zijn en leuke, functionele kinderschoenen te krijgen. Op die manier bereikt Mexx een breed publiek en veel mensen zullen daardoor de super comfortabele en tijdloze schoenen in het assortiment ontdekken.

Mexx online bij Footway

Footway is een online schoenenwinkel die veel te bieden heeft. We hebben een ruim assortiment met veel merken en modellen op voorraad, dus als je een model vindt dat je graag wilt bestellen, dan kunnen ze meteen naar je opgestuurd worden. Een van de merken die we in ons assortiment hebben is Mexx. Stijlvolle en tijdloze schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen en ze zijn erg populair bij het grotere publiek. We hopen dat jij ook een favoriet paar in ons assortiment kunt vinden!

Christian 1
EEN PAAR OVER
SARINA 1
EEN PAAR OVER
Noel 3
EEN PAAR OVER
Christian 1
KORTING
Key West 4
KORTING
Nieuw binnen
SARINA 1
EEN PAAR OVER
Noel 3
EEN PAAR OVER
Christian 1
KORTING
Christian 1
EEN PAAR OVER
Key West 4
KORTING
Koopjeshoek
Christian 1
KORTING
Pagina 1 van 1

6 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK