Michael Michael Kors Schoenen Online

34 zoekresultaten

MICHAEL Michael Kors Schoenen tijdloos chique

Toen Michael Kors jaren geleden na 9 maanden de Fashion Institute in Manhattan verliet, kreeg hij de kans om te werken in een winkel en daar zijn eigen creaties te verkopen. Bergdorf werd zijn ontdekker en al snel nam zijn carrière serieuze vormen aan. Dankzij zijndoorzettingsvermogen, een heldere visie en een enorm vermogen om zijn publiek te vinden, is de Amerikaanse vijftiger een belangrijke pionier in de modewereld. Door de tijdloze en chique schoenen, trekt het merk een groot en breed publiek. Of je opzoek bent naar comfortabele vrije tijd schoenen of schoenen voor formele gelegenheden, bij de collectie van Michael Kors kan je elke kant op.

MICHAEL Michael Kors schoenen verdienen verzorging

De schoenen van Michael Kors zijn met veel liefde en aandacht ontworpen en geschikt voor vele uiteenlopende gelegenheden. Daarom verdienen deze schoenen een goede verzorging. Zorg ervoor dat je voor de eerste draagbeurt je schoenen inspuit met een daarvoor bestemde geïmpregneerde spray. Je leren Michael Kors schoenen behandel je met daarvoor bestemd leer vet. Zo hou je je prachtige leer soepel en zacht en voorkom je scheurtjes. Mocht je een vlekje hebben op je schoenen. Verwijder deze dan met een vochtige, schone en gladde doek en behandel na het drogen nogmaals je schoenen voor een fantastisch leven!

Formele of informele gelegenheden, MICHAEL Michael Kors schoenen

De schoenen blijft meestal in de exclusieve kleurstelling van zwart, wit, beige, goud en rood. Het bekende MK logo is vaak de finishing touch aan de creaties. De stijlvolle designer heeft een verscheidenheid aan modellen ontworpen. Even geen zin in een hak? Kies dan voor een heerlijk zittende ballerina, welke verkrijgbaar is in verschillende modellen en kleuren. Of ben je opzoek naar een schoen voor een formele gelegenheid? Dan vindt je altijd de perfecte schoenen bij Michael Kors. Door de uiteenlopende collectie schoenen zijn er voor zowel de man als de vrouw, voor elke gelegenheid de juiste schoenen voor je ontworpen.

Online bij Footware prachtige MICHAEL Michael Kors schoenen

Opzoek naar een grote diversiteit aan schoenen? Kijk dan op Footware. De site voor betaalbare designer schoenen van top kwaliteit. Footware heeft ook vele modellen van Michael Kors. Dus ben je opzoek naar een makkelijke schoen of een nette schoen, kijk dan eens bij de aangeboden modellen. Heb je je favoriete schoenen nog niet gevonden? Kijk dan gerust verder in ons brede assortiment schoenen en winkel zo gemakkelijk door onze webshop. Footware is niet alleen aantrekkelijk door de lage prijs, maar ook door de snelle levering vanuit ons eigen magazijn!

Pagina 1 van 1

34 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK