Schoenen

69 zoekresultaten

Reef-schoenen - De perfecte schoenen voor op vakantie

Een paar goede sandalen of slippers voor de zomer mogen niet ontbreken in je collectie. Ze zijn ontzettend handig voor als je uitstapjes gaat maken, op vakantie gaat of voor naar het strand. Reef is een merk dat sandalen en slippers maakt in leuke kleuren en verschillende modellen die je goed kunt combineren met al je zomerse outfits. We raden je zeker aan om het assortiment eens te gaan bekijken. Kies je favoriete paar vandaag nog.

Reef - Meer dan alleen slippers

Reef is een merk dat in de jaren '80 werd opgericht door twee Argentijnse broers, toen ze naar Californië verhuisden. De slippers van het merk werden vooral erg populair onder surfers, maar dat is tegenwoordig wel anders. Ook kun je nu andere schoenmodellen in het assortiment van Reef vinden, zoals bijvoorbeeld ballerina's.

De schoenen van Reef zijn perfect voor alle warme dagen

De schoenen van Reef zorgen ervoor dat je al snel in de stemming zal komen voor een dagje naar het strand en vakantie. De combinatie van het comfort van de schoenen met een mooi en casual design zorgt ervoor dat je ze met al je zomerse outfits kunt combineren en ze zijn dan ook perfect voor alle warme zomerdagen. En je hoeft het natuurlijk niet altijd ver te zoeken, ook voor een dagje Scheveningen zit je helemaal goed met een paar schoenen van Reef. De slippers van het merk hebben niet veel onderhoud nodig, maar kijk wel altijd goed van welk materiaal de andere modellen gemaakt zijn, zodat je ze op de juiste manier kunt onderhouden. Met een beetje liefde blijven je Reef schoenen langer mooi en heb je er ook langer plezier van.

Reef-schoenen online bij Footway

Hier bij Footway kun je veel verschillende modellen en merken vinden en we hebben schoenen voor heren, dames en kinderen in ons assortiment. Je kunt bij ons onder andere schoenen van het merk Reef vinden. Deze trendy schoenen en sandalen maken je zomerlook helemaal compleet en zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel. Heb je hulp nodig bij het vinden van een paar mooie nieuwe schoenen? Wil je meer weten of heb je overige vragen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. We vinden het altijd leuk om van je te horen en we helpen je graag bij het vinden van je droomschoenen. We hopen dan ook dat je bij ons zal slagen! Groetjes van Footway!

Olyvia
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Switchfoot Lux Tan
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Kids Ahi Stripes
EEN PAAR OVER
Rescape Lux Coffea
EEN PAAR OVER
Orfea
KORTING
EEN PAAR OVER
Ahi Aqua/Green
KORTING
Kristal
KORTING
Gwen
KORTING
Gemma
KORTING
Annika
KORTING
EEN PAAR OVER
Moccie
KORTING
Holly
KORTING
Pagina 1 van 2

69 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK