Minimarket, Schoenen

8 zoekresultaten

MINIMARKT schoenen, kleurrijk en uniek in 1

Het Zweedse merk wat begon in 2006, toen het bedrijf werd opgericht door de drie zussen Jennifer, Sofie en Pernilla. Inmiddels is het merk uitgegroeid en hebben ze er een kleurrijke en unieke schoenen lijn aan toegevoegd. De schoenen hebben een jeugdige en eigentijdse uitstraling, maar er zijn ook klassieke en tijdloze modellen ontworpen. Door de creativiteit en het gevoel van trend, zorgen de zussen ervoor om elk seizoen weer nieuwe gave modellen te ontwerpen. Of je houdt van een klassieke kleur of een meer opvallend model, voor elke gelegenheid heeft Minimarkt een geschikt model ontworpen.

De MINIMARKT schoenen verzorg tips

Ondanks de hoge kwaliteit producten waarmee de schoenen van Minimarkt zijn ontwikkeld, hebben ze wel de juiste zorg nodig om zo jarenlang geweldige schoenen te zijn. Minimarkt gebruikt leren en suède producten. Om je suède schoenen mooi te houden, borstel ze dan regelmatig door middel van cirkelvormige bewegingen, tot de suède weer ruw is. Gebruik hiervoor een juiste borstel. Je leren schoen houdt ervan om vettig te zijn. Zo blijft het leer lekker soepel en zacht en krijgt het geen scheurvorming. Vet ze daarom regelmatig in met de juiste vet middelen. En mocht je nou toch een vlekje op je schoenen hebben gekregen, neem deze dan af met een vochtige, schone en gladde doek en laat ze vervolgens goed drogen!

MINIMARKT schoenen kunnen altijd!

Zoals we al zeiden is er bij Minimarkt voor elk seizoen en gelegenheid leuke schoenen te vinden. De geweldige enkellaarsje zijn uitermate geschikt voor onder een pantalon naar het werk, maar wat je van onder een stoere jeans? De laarsjes zijn voorzien van een mooie hak waardoor de lengte van het been mooi uitkomt. Heb je ook de kleurrijke open schoen gezien? Heerlijk om je outfit af te maken met deze kleurrijke en luchtige schoenen in de zomerse temperaturen. Zo zie je maar weer er is voor elke gelegenheid schoenen te vinden bij Minimarkt.

Shop ze snel online, MINIMARKT schoenen bij Footway

Wat een kleurrijke en leuke keuze bij het merk Minimarkt! Shop ze daarom snel bij Footway. De betaalbare schoenen site, waarbij je lekker makkelijk online kunt winkelen, zonder de deur uit te hoeven. En ook zo lekker, de schoenen zijn op voorraad en worden vanuit ons eigen magazijn snel bij je op adres afgeleverd! En mocht je een ander merk zoeken, wij hebben een groot assortiment schoenen van diverse merken. Wat wil je nog meer?

Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

8 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK