Minna Heino, Schoenen

1 zoekresultaten

Minna Heino – Schoenen die niet aan je collectie mogen ontbreken

Een paar comfortabele, klassieke damesschoenen die er ook nog eens mooi uit zien. Een super-idee van de Zweedse Minna Heino en haar man. De schoenen bieden de mogelijkheid tot inlegzooltjes en hierdoor krijgt je een comfort waar je voeten je dankbaar voor zullen zijn. Het combineren van een stijlvol, mooi design met een perfecte pasvorm is een echte droom combinatie en een paar schoenen van Minna Heino zijn dan ook onmisbaar in je schoenencollectie.

Schoenen van Minna Heino Het ultieme comfort

Het Zweedse merk Minna Heino werd opgericht door Minna Heino en haar man Bengt Heino. Na een niet geslaagde zoektocht naar een paar klassieke schoenen die, ook na een tijd gedragen te zijn, ook nog eens comfortabel waren, vonden ze het tijd voor verandering. Het merk Minna Heino was geboren. De schoenen van Minna Heino bieden de mogelijkheid tot inlegzooltjes en hierdoor kan er ook met de maat gevarieerd worden. Dat is natuurlijk erg handig voor mensen die tussen twee maten in zitten en met het gebruik van inlegzooltjes kun je er vanuit gaan dat de schoenen extra comfortabel zijn.

Minna Heino - Klassiek en elegant

De klassieke look van de schoenen van Minna Heino zorgt ervoor dat je ze eenvoudig met de kleding in je garderobe kunt combineren. Ze staan mooi onder een broek, maar bovenal onder jurken en rokken. In het assortiment kun je schoenen met zowel hogere als lagere hakken vinden. Er is dus voor ieder wat wils. De schoenen geven je een discrete uitstraling en dat is ideaal voor degenen die niet graag willen overdrijven met hun outfits.

Minna Heino-schoenen online bij Footway

Hier bij Footway kun je verschillende modellen en merken schoenen vinden. We hebben schoenen voor heren, dames en kinderen in ons assortiment en er is voor elke gelegenheid wel een paar schoenen te vinden. Hier bij ons kun je onder andere schoenen van het merk Minna Heino vinden. Deze klassieke schoonheden geven je een elegante, klassieke look en bieden een optimaal comfort aan je voeten. Mocht je op zoek zijn naar een bepaald model, dan kun je altijd gebruik maken van de handige filteropties op onze website. Je kunt bij Footway winkelen wanneer je maar wil en je hoeft je huis er niet voor te verlaten. Bekijk ook eens assortiment, lekker thuis vanaf de bank. Wie weet kun je bij ons je droomschoenen vinden. Groetjes van Footway.

Minna
KORTING
Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK