Minna Parikka Schoenen Online

14 zoekresultaten

De schoenen met een eigen identiteit, MINNA PARIKKA schoenen

Minna had op jonge leeftijd al besloten dat haar toekomst in de schoenen industrie was. Door naar verschillende Europese steden te verhuizen in haar jonge jaren deed ze inspiratie op in diverse landen. In 2005 werd door haar in haar geboortestad Helsinki de Minna Parikka schoenen lijn gelanceerd. Inmiddels zijn haar schoenen in circa 25 landen en de beste mode winkels te vinden. De schoenen zijn met veel liefde gemaakt en hebben ieder een eigen unieke en speelde identiteit. Minna heeft zorgvuldig gekozen voor fijne materialen voor haar schoenen. De schoenen van Minna Parikka zijn een extra dimensie op je alledaagse outfit.

KW + Shoe care tips

Door de keuze van fijne materialen is het belangrijk om de schoenen goed te verzorgen om zo de identiteit te behouden. We snappen dat je niet kan wachten om ze te dragen, maar voordat je ze de eerste keer aandoet, spray ze dan goed in met een impregneerspray om zo vuil van de weersinvloeden zoveel mogelijk te voorkomen. Wanneer er lichte vuil op de schoenen is gekomen, neem deze dan af met een vochtige, schone en gladde doek. Laat de schoenen drogen in de open lucht. Doe dit nooit bij een warmtebron of in de zon. Zo blijven de schoenen het mooiste!

MINNA PARIKKA voor vrouwen met style

De schoenen van Minna Parikka hebben een eigen identiteit en kent speelse modellen. De schoenen zijn een ware eyecatcher en uniek in zijn soort. Zo zijn er modellen te vinden met details zoals wollen bollen. Onze alledaagse veelal eenzijdige kledij zal enorm worden aangevuld met deze schoenen. Deze geweldige schoenen onder een mooie jeans terwijl je met vriendinnen lekker naar de stad gaat, zullen veel positieve bekijks opleveren. Of wat denk je van onder een stijlvolle rok, terwijl je naar een etentje gaat. De schoenen geven net even die gewilde finishing touch aan je outfit.

MINNA PARIKKA betaalbaar en snel te koop bij Footway

Ken je dat gevoel dat je hart sneller gaat kloppen bij het zien van een paar super schoenen? Het gevoel dat je de schoenen zo snel mogelijk wilt hebben. Helemaal na het zien van die geweldige Minna Parikka schoenen wil je deze zo snel mogelijk aantrekken en ermee op avontuur gaan. Nou dat kan, bij Footway hebben wij een sneller levertijd doordat we vanuit ons eigen magazijn leveren. En het fijne is, dat we een groot assortiment merk schoenen hebben en dat alles voor een lage prijs!

Posts about Minna Parikka
Marnix Buijs, Gids -
Show more posts
Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK