Minnetonka, Schoenen

16 zoekresultaten

MINNETONKA schoenen in indianenstijl

Meer dan zestig jaar geleden vond Philip Miller, oprichter van Minnetonka zijn inspiratie in de schoonheden van Amerika. Hierdoor is Minnetonka dan ook een afspiegeling van de authentieke Amerikaanse cultuur. De visie van Minnetonka is het maken van schoeisel van ongeëvenaarde waarde. Minnetonka creëert comfortabele en stijlvolle schoenen, gemaakt van hertenleer, elandenhuid in combinatie met schapenvacht. De mocassins, franje, sandalen, shearling en slippers zijn overal te zien en dit inmiddels in al meer dan 50 landen! Door de tijdloosheid van deze schoenen zijn deze schoenen vooral een must have bij kleding bij informele gelegenheden.

MINNETONKA schoenen verzorging voor jaren plezier

Suede is een fijn materiaal door zijn zeer zachte en soepel leer. Door zijn getextureerde en open poriën, kan suède vuil worden en snel vloeistoffen absorberen. Om dit te voorkomen een paar handige tips; behandel je schoenen alvorens het te dragen met een impregneerspray. Bij vuil op de schoenen, borstel dit los door middel van cirkelvormige bewegingen en maak de vlek met een vochtige, schone en gladde doek schoon. Laat de schoenen drogen aan de lucht en niet bij een warmtebron of in de zon! Spray vervolgens de schoenen weer in met een daarvoor bestemde spray en je schoenen zijn weer klaar voor gebruik.

Hip en tijdloos combineren met je eigen MINNETONKA schoenen

De beste materialen worden gebruikt bij het maken van Minnetonka schoenen. Minnetonka heeft schoenen met een enkel hoge schacht tot leuke schoenen met veters. Door het veelvuldig gebruik van natuurlijke kleuren, zoals beige, zand en bruin zijn de Minnetonka schoenen een veilige maar ook tijdloze schoenen keuze. De schoenen zijn voorzien van zolen die niet slijten door het lopen op asfalt en steen, maar ze zitten wel net zo comfortabel als echte traditionele mocassins. Zeg nou zelf, zulke tijdloze schoenen staan toch geweldig onder een strakke mooie jeans, of in de zomermaanden onder een stoere korte spijkerbroek. Welke informele gelegenheid je ook hebt, Minnetonka schoenen zijn geweldige schoenen hiervoor.

MINNETONKA schoenen bestel je veilig en snel op Footway

Wat zijn ze toch leuk de Minnetonka schoenen. Schoenen welke je doen denken aan de indianen stijl. Natuurlijk wil je de schoenen bij het zien direct bestellen. Gelukkig heeft Footway een groot assortiment en alle schoenen op voorraad. En wat helemaal prettig is, doordat ze uit eigen magazijn leveren, heb je deze geweldige indianenstijl schoenen ook snel bij je in huis! En kijk gerust verder in onze makkelijk te bedienen webshop voor nog meer fantastische merk schoenen.

Pagina 1 van 1

16 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK