Miss KG, Schoenen

14 zoekresultaten

Miss KG-schoenen - Voor modebewuste vrouwen

Miss KG is een merk dat schoenen maakt voor modebewuste vrouwen die een mooi design erg kunnen waarderen. Heb je binnenkort een aantal feestjes op de planning staan? Dan wil je vast een paar mooie nieuwe schoenen die goed met al je feestelijke outfits gecombineerd kunnen worden. In het assortiment van Miss KG kun je mooie, vrouwelijke schoenen vinden die zorgen voor een stijlvolle look en een vleugje luxe.

Miss KG - Een merk dat vaak gezien wordt bij beroemdheden

Het Engelse merk Miss KG werd opgericht in 1960 en ze combineren Italiaans vakmanschap met modern Engels design om op die manier de mooiste schoenen aan te kunnen bieden. Naast schoenen maakt Miss KG ook kleding, en zowel de schoenen als de kleding wordt regelmatig gedragen door beroemdheden die hoge eisen stellen aan comfort en design. Het klassieke Miss KG, waarvan het acroniem voor Kurt Geiger staat, is dan ook een merk dat vaak nieuwe trends zet en is erg geliefd bij dragers van het merk.

Miss KG- schoenen - Comfortabel en stijlvol

De schoenen van Miss KG zijn van hoge kwaliteit en meestal gemaakt van kunststof of kunstleer, waardoor de schoenen lang meegaan en erg comfortabel zijn om te dragen. Als je zelf goed voor je schoenen zorgt, door ze af en toe te behandelen met producten die bedoeld zijn voor deze materialen, dan blijven ze langer mooi en heb je er ook langer plezier van. De makkelijk te combineren schoenen van Miss KG passen bij veel outfits, maar komen het beste tot hun recht onder een mooie jurk voor naar een feestje of een leuke rok voor een avondje uit.

Miss KG-schoenen online bij Footway

Bij Footway hebben we veel verschillende modellen schoenen in ons assortiment en veel merken om uit te kiezen. Zo kun je onder andere het merk Miss KG bij ons vinden. De schoenen van Miss KG zijn perfect voor als je binnenkort een leuk feestje hebt, of graag een mooi en comfortabel paar schoenen draagt als je een avondje gaat stappen met vriendinnen. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur of een specifiek model? Maak dan gebruik van de filters op onze site of neem contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van je droomschoenen. We hopen dat je bij ons een mooi paar nieuwe schoenen kunt vinden. Groetjes van Footway!

Henrietta
EEN PAAR OVER
Wilma 2
KORTING
Wilma 2
KORTING
Ash
EEN PAAR OVER
Henrietta
KORTING
Harlequin
KORTING
Adaeze
KORTING
Arch
KORTING
Blanche
KORTING
Abigail
KORTING
Kirby
KORTING
Harvard
KORTING
Avery
KORTING
Jezebel
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK