MJUS, Schoenen

40 zoekresultaten

MJUS schoenen, schoenen voor de stoere vrouw

Mjus is een jong schoenen merk schoenen wat pas in 2007 werd opgericht. Echter is de maker van deze schoenen geen onbekende in de schoenenwereld. De Olip schoenenfabriek werd in 1972 in Italië en specialiseerde zich in schoenen van hoge kwaliteit. Ze begonnen hun schoenen onder de naam Airstep te verkopen en in 2007 kwamen daar dus de Mjus laarzen en schoenen bij voor dames.De Mjus laarzen zijn vooral erg gewild onder de dames die van mooie modieuze schoenen houden. En wie houdt van kwaliteit, hoog draagcomfort en uitstraling zit met Mjus helemaal goed. Door de ruime keuze heeft Mjus schoenen voor elke situatie en voor elk seizoen.

Zorg voor je MJUS schoenen

Iedereen heeft aandacht nodig, zo ook je Mjus schoenen. Bij vuil haal je een vochtige, schone en gladde doek over het vuil. Laat je deze drogen in de lucht en dus niet in de zon of een andere warmtebron. Vervolgens spray je ze in met een daarvoor bestemde impregneer spray en voilà je hebt jarenlang plezier van je MJUS schoenen.

MJUS voor ieder seizoen wat wilt

Voor de productie van de Mjus schoenen en laarzen wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van topkwaliteit. Mjus geeft deze materialen echter karakter mee door ze een stoere verweerde uitstraling te geven. Zo krijgen de Mjus laarsjes en schoenen de stoere bekende Mjus stijl. De inspirerende blik van het Italiaanse Mjus helpt je om de schoenen te vinden voor elk seizoen. Door het gebruik van leer en natuurlijke kleuren met stoere details zoals gespen hebben ze geweldige stoere schoenen bij Mjus ontworpen. De laarzen zijn de perfecte keuze voor de koudere maanden. U kunt kiezen tussen modellen met zowel hoge als lage hakken. Zodra de zomerse temperaturen voor de deur staan heb je de keuze bij Mjus uit de Mjus ballerina, welke in diverse kleuren te verkrijgen is.

MJUS schoenen online bij Footware

Heerlijk om vanuit huis te kunnen winkelen. Zit er bij Mjus schoenen niet een modelletje tussen wat je nieuwe eyecatcher gaat worden? Bij Footway kun je makkelijk en snel een groot assortiment merk schoenen bekijken en heb je een grote keus om je nieuwe gewilde schoenen te vinden. We hebben alle schoenen op voorraad zodat wanneer je je favoriete schoen gevonden hebt, je niet teleur wordt gesteld als jouw maat er niet meer is. Door de levering vanuit het eigen magazijn heb je je schoenen ook nog eens snel binnen. En het leuke, bij Footware vindt je schoenen voor een lage prijs!

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

40 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK